Close
Mindenki ilyen napszemüveget akar az új Top Gun bemutatása óta

Mindenki ilyen napszemüveget akar az új Top Gun bemutatása óta

A Ray-Ban Aviator eladásai folyamatosan nőnek, amióta bemutatták a Top Gun: Mavericket, amelyben Tom Cruise ezt az ikonikus modellt viseli.

Tom Cruise legújabb kasszasikere, a Top Gun: Maverick ezen a nyáron nemcsak a mozikat tölti meg, de napszemüveg-vásárlásra is ösztönzi a rajongókat.

A Ray-Ban klasszikus pilóta napszemüvegeinek az eladásai ugyanis folyamatosan emelkednek a film bemutatója óta.

Nem csupán a Paramount Pictures profitál tehát a népszerű film folytatásának sikeréből. Ez azonban annyira nem is meglepő, hiszen az első Top Gun-film megjelenésekor,

1986-ban is negyven százalékkal több olyan napszemüveget vásároltak az emberek,

amelyet a Tom Cruise által a mozivásznon alakított Pete „Maverick” Mitchell visel.

Marlene Stewasrt, a Top Gun: Maverick jelmeztervezője egy nyilatkozatában úgy fogalmazott:

sosem volt kérdés az, hogy az új mozifilmben is Aviator napszemüveget visel majd Tom Cruise.

Érdekesség, hogy nem a Ray-Ban napszemüvegei az egyedüliek, amelyek a világsztárhoz kapcsolhatók. Néhány évvel ezelőtt a Persol újra piacra dobta azt a PO3225S napszemüveget, amelyet a színész egy másik klasszikus, 1980-as évekbeli filmjében, a Koktélban viselt.

De honnan indult a Ray-Ban, vagyis az a márka, amely nagykövetei között Bob Dylan, Humphrey Bogart és James Dean is feltűnik? Ebben a cikkünkben elmeséljük!

(Forrás: RobbReport, fotó: Top Gun Facebook oldala)

top gun | napszemüveg | Ray Ban | divat | tom cruise

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram