Close
Less be Reese Witherspoon frissen eladott luxusházába!

Less be Reese Witherspoon frissen eladott luxusházába!

Az elmúlt néhány évben a szokásos színészi és produceri feladatai mellett Reese Witherspoon gyerekkönyvet írt, elindította ruhamárkáját és egyengette a népszerű könyvklubját is. Emellett felújította korábbi pazar házát Nashville-ben, amelyet most sikeresen el is adott.

A rezidenciát még 2018-ban vásárolta Witherspoon az exférjével, most az akkori összeg duplájáért tudta eladni, Randy Wachtler zenei producer 7,4 millió dollárt, vagyis

megközelítőleg hárommilliárd forintot fizetett érte.

Az 1930-ban épült, Nasville-ben található ingatlan hat hálószobával és nyolc fürdőszobával rendelkezik. Egy 1,23 hektáros telken fekszik,

csodálatos tornáca pedig a pihenés egyik fő színtere lehet.

A látványosan felújított belső terekben a fa padló dominál, valamint azok a hatalmas ablakok, melyeknek köszönhetően a természetes fény átjárja az egész ingatlant. A földszinten egy nappali és egy étkező is helyet kapott.

A konyha márvány pulttal és csúcsminőségű rozsdamentes készülékekkel van felszerelve, a hangulatos irodahelyiség mellett pedig egy társalgó is várja az új lakókat.

A fő hálószobához dupla fürdőszoba és látványos, spa hangulat jár.

A kertben a hatalmas medence köré épített napozóterasz gondoskodik a pihenésről, ami mellett kültéri konyha is helyet kapott, így valóban ideális helyszín a szabadtéri étkezéshez és szórakozáshoz.

(Forrás: Dirt.com, fotók: Fridrich and Clark)

nashville | reese witherspoon | luxusingatlan | luxusház

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram