Close
Ez a koromfekete bringa annyira sármos, hogy saját igazolványképet érdemelne

Ez a koromfekete bringa annyira sármos, hogy saját igazolványképet érdemelne

Futurisztikus, karizmatikus, szupersztikus. Fokozhatnánk, de fölösleges: a Reevo Hubless koromfekete elektromos bringára elég csak rápillantani, és levesz a lábadról. Szó szerint.

A bringához tartozik egy 750 wattos elektromotor, amelynek három óra a töltési ideje, a sebessége 40 km/h-ban maximalizált, beépített – 800 lumenes – lámpákkal, irányjelzőkkel és fékjelzőkkel érkezik, valamint GPS-nyomkövető is tartozik hozzá, az ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően pedig kulcs sem kell az elindításához.

A komplett techarzenál felsorolását lehetne még folytatni, de talán fölösleges: mert a karcsú és stílusos kialakítás így is elviszi a show-t.

Az indiegogós kampányra 50 ezer dollárt szerettek volna összegyűjteni, erre már 1,2 milliónál tartanak, a szám pedig tovább nő. A fekete bringát kétezer dollárért, azaz 600 ezer forintért lehet előrendelni, és várhatóan 2021 márciusára házhoz is érkezik. Ha további információ érdekel a bicajjal kapcsolatban, akkor az anyaoldalon alaposabban el tudsz merülni a részletekben.

(Forrás: Indiegogo)

FOLYTASD EZZEL
A világ legjobb elektromos autója lesz ez a Mercedes
A Rolls-Royce megmutatja, hogy egy fiók is lehet fényűző
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom