Close
Ez a koromfekete bringa annyira sármos, hogy saját igazolványképet érdemelne

Ez a koromfekete bringa annyira sármos, hogy saját igazolványképet érdemelne

Futurisztikus, karizmatikus, szupersztikus. Fokozhatnánk, de fölösleges: a Reevo Hubless koromfekete elektromos bringára elég csak rápillantani, és levesz a lábadról. Szó szerint.

A bringához tartozik egy 750 wattos elektromotor, amelynek három óra a töltési ideje, a sebessége 40 km/h-ban maximalizált, beépített – 800 lumenes – lámpákkal, irányjelzőkkel és fékjelzőkkel érkezik, valamint GPS-nyomkövető is tartozik hozzá, az ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően pedig kulcs sem kell az elindításához.

A komplett techarzenál felsorolását lehetne még folytatni, de talán fölösleges: mert a karcsú és stílusos kialakítás így is elviszi a show-t.

Az indiegogós kampányra 50 ezer dollárt szerettek volna összegyűjteni, erre már 1,2 milliónál tartanak, a szám pedig tovább nő. A fekete bringát kétezer dollárért, azaz 600 ezer forintért lehet előrendelni, és várhatóan 2021 márciusára házhoz is érkezik. Ha további információ érdekel a bicajjal kapcsolatban, akkor az anyaoldalon alaposabban el tudsz merülni a részletekben.

(Forrás: Indiegogo)

Reevo Hubless | indiegogo | bicikli | bringa | elektromos bicikli

FOLYTASD EZZEL

Üveggömbbe zárták a Peugeot nemrég bemutatott fastbackjét

Goodwood Festival of Speed: ahol a benzint és a sebességet még ér szeretni

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom