Close
Ez a koromfekete bringa annyira sármos, hogy saját igazolványképet érdemelne

Ez a koromfekete bringa annyira sármos, hogy saját igazolványképet érdemelne

Futurisztikus, karizmatikus, szupersztikus. Fokozhatnánk, de fölösleges: a Reevo Hubless koromfekete elektromos bringára elég csak rápillantani, és levesz a lábadról. Szó szerint.

A bringához tartozik egy 750 wattos elektromotor, amelynek három óra a töltési ideje, a sebessége 40 km/h-ban maximalizált, beépített – 800 lumenes – lámpákkal, irányjelzőkkel és fékjelzőkkel érkezik, valamint GPS-nyomkövető is tartozik hozzá, az ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően pedig kulcs sem kell az elindításához.

A komplett techarzenál felsorolását lehetne még folytatni, de talán fölösleges: mert a karcsú és stílusos kialakítás így is elviszi a show-t.

Az indiegogós kampányra 50 ezer dollárt szerettek volna összegyűjteni, erre már 1,2 milliónál tartanak, a szám pedig tovább nő. A fekete bringát kétezer dollárért, azaz 600 ezer forintért lehet előrendelni, és várhatóan 2021 márciusára házhoz is érkezik. Ha további információ érdekel a bicajjal kapcsolatban, akkor az anyaoldalon alaposabban el tudsz merülni a részletekben.

(Forrás: Indiegogo)

bicikli | elektromos bicikli | indiegogo | Reevo Hubless | bringa

FOLYTASD EZZEL

Az Orient expressz tengerre száll, hogy megidézze a körutazások aranykorát

Ritkán találni ilyen hibátlan Ferrarit a pajtában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram