Close
Július elejétől máshogy fognak kinézni az angliai kocsmák

Július elejétől máshogy fognak kinézni az angliai kocsmák

Aligha lesznek már olyanok a pubok, mint régen voltak.

Nagyjából három hónapnyi zárva tartást követően július 4-én nyithatnak ki ismét az Egyesült Királyság vendéglátóhelyei, de igen szigorú feltételekkel. Az új irányelvek például megkövetelik, hogy a helyek elkérjék a vendégek nevét és elérhetőségét,

vagyis regisztrálniuk kell ahhoz, hogy leguríthassanak egy pint sört.

A beltéri helyiségekben a férőhelyek száma limitált lesz, az útmutatás szerint a személyzet és a vendég között minimális kontaktusra kell törekedni.

Az egészségügyi miniszter elmondta, hogy a nyomon követés egy új rendszer szerves része, melynek lényege, hogy a lehető legbiztonságosabban mozogjanak az emberek. A lépés nem számít egyedinek: Új-Zélandon hasonló eljárást vezettek be, ott a vendég nevét, belépésének idejét, lakcímét, telefonszámát és e-mail címét is feljegyzik.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: matadornetwork, fotók: Pixabay)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom