Close
Július elejétől máshogy fognak kinézni az angliai kocsmák

Július elejétől máshogy fognak kinézni az angliai kocsmák

Aligha lesznek már olyanok a pubok, mint régen voltak.

Nagyjából három hónapnyi zárva tartást követően július 4-én nyithatnak ki ismét az Egyesült Királyság vendéglátóhelyei, de igen szigorú feltételekkel. Az új irányelvek például megkövetelik, hogy a helyek elkérjék a vendégek nevét és elérhetőségét,

vagyis regisztrálniuk kell ahhoz, hogy leguríthassanak egy pint sört.

A beltéri helyiségekben a férőhelyek száma limitált lesz, az útmutatás szerint a személyzet és a vendég között minimális kontaktusra kell törekedni.

Az egészségügyi miniszter elmondta, hogy a nyomon követés egy új rendszer szerves része, melynek lényege, hogy a lehető legbiztonságosabban mozogjanak az emberek. A lépés nem számít egyedinek: Új-Zélandon hasonló eljárást vezettek be, ott a vendég nevét, belépésének idejét, lakcímét, telefonszámát és e-mail címét is feljegyzik.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: matadornetwork, fotók: Pixabay)

elérhetőség | söröző | pub | Anglia | limitált

FOLYTASD EZZEL

Amikor benyitottam, azt hittem, hogy Olaszországban vagyok

Újra és újra megdöntik az egy nap alatt felkeresett kocsmák világrekordját

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom