Július elejétől máshogy fognak kinézni az angliai kocsmák

Aligha lesznek már olyanok a pubok, mint régen voltak.

Nagyjából három hónapnyi zárva tartást követően július 4-én nyithatnak ki ismét az Egyesült Királyság vendéglátóhelyei, de igen szigorú feltételekkel. Az új irányelvek például megkövetelik, hogy a helyek elkérjék a vendégek nevét és elérhetőségét,

vagyis regisztrálniuk kell ahhoz, hogy leguríthassanak egy pint sört.

A beltéri helyiségekben a férőhelyek száma limitált lesz, az útmutatás szerint a személyzet és a vendég között minimális kontaktusra kell törekedni.

Az egészségügyi miniszter elmondta, hogy a nyomon követés egy új rendszer szerves része, melynek lényege, hogy a lehető legbiztonságosabban mozogjanak az emberek. A lépés nem számít egyedinek: Új-Zélandon hasonló eljárást vezettek be, ott a vendég nevét, belépésének idejét, lakcímét, telefonszámát és e-mail címét is feljegyzik.

Ez is érdekelhet:

Öt újhullámos gin a kellemesebb nyárhoz

Az elmúlt években artizán ginek tucatjai tűntek fel, a gintonik pedig nemhogy reneszánszát éli, hanem sosem volt ennyire népszerű. Megkóstoltunk néhányat közülük.

(Forrás: matadornetwork, fotók: Pixabay)

kocsma | adatok | szabályok | pub | elérhetőség

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom