Close
A retró-minimál keverék finoman ráhangol a hétre

A retró-minimál keverék finoman ráhangol a hétre

Nem mindig esik jól berúgni a motort hétfő reggel, de a zenével kísért laza dizájnbemutató nem is tenne ilyet, helyette csak kedvesen rátesz a ritmusra.

Hősünk, Miki Nemcek kisétált egy dizájnkiállításról, ahol az ötvenes évek stílusát keverték a minimállal. És hiába volt a múzeum mögötte, az utca pedig előtte, a fejében csak pörögtek tovább a képek.

Nagyjából a fejében futó videót láthatjuk alant, megspékelve a Dirty Art Club zenéjével, ami „tökéletesen passzol a koncepció ritmusához”. Jó dizájn, jó zene, jó hangulat. Mehet?

Ez is érdekelhet:

design | dirty art club | minimalizmus | dizájn | retro

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram