Close
A retró-minimál keverék finoman ráhangol a hétre

A retró-minimál keverék finoman ráhangol a hétre

Nem mindig esik jól berúgni a motort hétfő reggel, de a zenével kísért laza dizájnbemutató nem is tenne ilyet, helyette csak kedvesen rátesz a ritmusra.

Hősünk, Miki Nemcek kisétált egy dizájnkiállításról, ahol az ötvenes évek stílusát keverték a minimállal. És hiába volt a múzeum mögötte, az utca pedig előtte, a fejében csak pörögtek tovább a képek.

Nagyjából a fejében futó videót láthatjuk alant, megspékelve a Dirty Art Club zenéjével, ami „tökéletesen passzol a koncepció ritmusához”. Jó dizájn, jó zene, jó hangulat. Mehet?

Ez is érdekelhet:

retro | minimalizmus | video | dizájn | miki nemcek

FOLYTASD EZZEL

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom