Close
Rihanna a Jóbarátok sztárjának luxuslakását vette meg a világ egyik legszebb toronyházában

Rihanna a Jóbarátok sztárjának luxuslakását vette meg a világ egyik legszebb toronyházában

Rihanna egy negyvenedik emeleti Los Angeles-i penthouse új tulajdonosának vallhatja magát.

A paparazzibiztos ingatlan a negyvenkét emeletes The Century toronyházban található. A luxuslakás korábban Matthew Perry tulajdonában volt, aki 2021-ben vált meg az ingatlantól 21,6 millió dollárért.

Úgy tudni, most az énekesnő huszonegy millió dollárt fizetett érte.

Rihanna otthonából egyedülálló kilátás nyílik Los Angelesre, egyaránt a lábai előtt heverhet a város, az óceán és a hegyek is, melyek éjszaka milliónyi fényben ragyognak.

A penthouse-ban egy nappali mellett összesen négy hálószoba, nyolc fürdőszoba, egy játékszoba és egy házimozi található, de egy tágas, modern gépekkel felszerelt konyhában és egy üvegfalas étkezőben is mulathatja az időt a világsztár, akinek a pihenését további négy terasz szolgálja.

A Robert A. M. Stern Architects által 2010-ben tervezett The Century toronyházhoz egy négy hektáros privát kert, egy hetvenöt méter hosszú úszómedence, egy moziterem, jóga- és pilates stúdiók és borospince is tartozik.

 

(Forrás: toptenrealestatedeals.com, fotók: Michael MacNamara és Jason Speth, Compass)

los angeles | the century | toronyház | luxusingatlan | luxuslakás

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Mintha csak a táj emelte volna ki magából ezt a meseszép mexikói kőházat

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram