Close
Ilyen csodás Rihanna eladásra váró New York-i csodalakása

Ilyen csodás Rihanna eladásra váró New York-i csodalakása

Tizenhárommillió dollárért került a piacra az a minden igényt kielégítő luxus penthouse, ahol korábban a világhírű énekesnő hajtotta álomra a fejét.

2013-ban Rihanna vásárolt egy csodás penthouse-t New-York-ban, a Sohóban. A most egy divatfotós tulajdonában lévő kétszintes ingatlan ismét felbukkant a piacon, tizenhárommillió dollárért, vagyis nagyjából 5,2 milliárd forintért vásárolható meg, vagy

havi negyvenötezer dollárért, azaz tizennyolcmillió forintért ki is bérelhető.

A duplex penthouse a Lafayette Street-en található, amely a Soho és Nolita negyedek határán fekszik. Maga az épület 1911-ben, közel egy évszázaddal később, 2004-ben alakították át luxus társasházzá. Az ingatlanban négy hálószoba és három fürdőszoba található, parkosított teraszáról csodálatos kilátás nyílik Manhattanre.

A belső tér világos és tágas a hatalmas ablakoknak köszönhetően.

A penthouse-ba saját lift visz fel, ahonnan rögtön egy nagy nappaliba lehet belépni. Mellette egy ultramodern konyha található. Az alsó szintről egy acél-fa lépcsősor vezet fel az emeletre, ahol a négy hálószoba kapott helyet.

A fő háló egyenesen az Empire State Buildingre néz.

Természetesen saját fürdőszobával és egy hatalmas gardróbbal is rendelkezik.

(Forrás: RobbReport, fotók: The Corcoran Group)

penthouse | new york | luxuslakás | luxusingatlan | rihanna

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram