Close
Így néz ki egy penthouse a világ legmagasabb lakóépületében

Így néz ki egy penthouse a világ legmagasabb lakóépületében

A Central Park Towert tartják a világ legmagasabb lakóépületének, az ott berendezett luxuspenthouse pedig hihetetlen összegért találhat gazdára.

Minden idők legdrágább amerikai lakáseladásaként vonulhat be az ingatlanpiac történelmébe a Central Park Tower penthouse-a. A 129. emelettől a 131. emeletig terjedő triplexben hét hálószobát alakítottak ki, a szinteket látványos lépcső köti össze.

Úgy tudni, az ingatlanhoz tartozik egy fantasztikus terasz is, ahonnan

páratlan kilátás nyílik a városra a Central Parktól a Hudson és az East folyóig.

A legfelső szinten egy bálterem is helyet kapott.

Ha ez még nem lenne elég, az új tulajdonos a Central Park Tower közös szolgáltatásait is igénybe veheti, így használhatja a közös kertet a hozzá tartozó terasszal, a közös társalgót, a mozit, a szabadtéri medencét és a századik emeleten található privát klubot is.

Ez utóbbi szíve-lelke az az étterem, ahol Laurent Tourondel, Gabriel Kreuther és Alfred Portale sztárséfek által összeállított menüt fogyaszthatnak a vendégek. De említést érdemel a fantasztikus italokat felvonultató bár és a látványos szivarszoba is, ahová az ott élők valószínűleg gyakran fognak ellátogatni.

(Forrás: Bosshunting, fotók: Central Park Tower)

penthouse | new york | Central Park Tower | luxuslakás

FOLYTASD EZZEL

Egészen megdöbbentő mértékben drágultak a használt budapesti garzonok: egy négyzetmétert már alig lehet kapni egymillió alatt

Ez történik, ha a világ legjobb pezsgőmárkája pop-up szállodát nyit

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom