Close
Így vettük be a Dolomitokat egy Volvo V60 Cross Countryval

Így vettük be a Dolomitokat egy Volvo V60 Cross Countryval

Egy fotó, és ami mögötte van.

A Roadster magazin címlapján látható csodálatos fotó történetét ismerhetjük meg ebből a látványos kisfilmből, amelyben a fotós, Nagy Gábor mesél nekünk. Már csak azért is érdemes megnézni, mert a Dolomitoknak egy olyan részén készült, ami egyrészt fantaszikusan látványos, másrészt Dél-Tirol ezen vadregényes része fekszik szinte legközelebb hozzánk.

Ha tetszett a videó, érdemes elolvasni a hozzá tartozó, pazar fotókkal illlusztrált, Dolomitokat bemutató cikket is a Roadster magazin második számában!

roadster magazin | címlap | nagy gábor | passo gau | volvo

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram