Close
Így vettük be a Dolomitokat egy Volvo V60 Cross Countryval

Így vettük be a Dolomitokat egy Volvo V60 Cross Countryval

Egy fotó, és ami mögötte van.

A Roadster magazin címlapján látható csodálatos fotó történetét ismerhetjük meg ebből a látványos kisfilmből, amelyben a fotós, Nagy Gábor mesél nekünk. Már csak azért is érdemes megnézni, mert a Dolomitoknak egy olyan részén készült, ami egyrészt fantaszikusan látványos, másrészt Dél-Tirol ezen vadregényes része fekszik szinte legközelebb hozzánk.

Ha tetszett a videó, érdemes elolvasni a hozzá tartozó, pazar fotókkal illlusztrált, Dolomitokat bemutató cikket is a Roadster magazin második számában!

roadster magazin | passo gau | volvo | címlap | nagy gábor

FOLYTASD EZZEL

Eredeti áruk töredékéért lehet szó szerint viharvert szuperjachtokhoz jutni

A Peugeot, ami drágább volt, mint egy Jaguar

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom