Close
Így vettük be a Dolomitokat egy Volvo V60 Cross Countryval

Így vettük be a Dolomitokat egy Volvo V60 Cross Countryval

Egy fotó, és ami mögötte van.

A Roadster magazin címlapján látható csodálatos fotó történetét ismerhetjük meg ebből a látványos kisfilmből, amelyben a fotós, Nagy Gábor mesél nekünk. Már csak azért is érdemes megnézni, mert a Dolomitoknak egy olyan részén készült, ami egyrészt fantaszikusan látványos, másrészt Dél-Tirol ezen vadregényes része fekszik szinte legközelebb hozzánk.

Ha tetszett a videó, érdemes elolvasni a hozzá tartozó, pazar fotókkal illlusztrált, Dolomitokat bemutató cikket is a Roadster magazin második számában!

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom