Close
Ijesztő vagy örömteli lesz, ha majd ők szolgálnak ki a bárpultnál?

Ijesztő vagy örömteli lesz, ha majd ők szolgálnak ki a bárpultnál?

Nem beszélget veled az időjárásról, nem ajánl buli utáni street food-helyet és nem ad ismerkedési tanácsot sem. Aki szeret egy bárban italrendelés közben csevegni a bartenderrel, az látva ezt a videót, nem lesz oda a szórakozóhelyek jövőjéért. Már ha ez tényleg az.

A londoni Covent Gardenben található Sandbox VR  egy afféle virtuális valóság játszótér, ahol a vendégeket a Makr Shakr legfejlettebb robotja, Toni üdvözli – és aztán koktélt készít nekik.

A robotcsapos ugyanúgy tudja rázni és keverni az italt, mint az „igazi”, miközben felveszi a következő rendelést a vendégtől, aki beépített asztali terminálon adhatja le óhaját.

Illusztráció

Hatékonysága nyolcvan ital óránként.

A robot nemcsak a klasszikusokra, hanem egyedi koktélkreációkra is képes,

mint ahogyan az ebből a futurisztikus filmeket idéző videóból is kiderül.

(Forrás: UNLAD, Wikipedia, Globetender, illusztráció: Getty Images)

 

robot | bártender

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom