Close
Római fürdőt is kapott ez a lenyűgöző melbourne-i ház

Római fürdőt is kapott ez a lenyűgöző melbourne-i ház

Kevés olyan részlete van az otthonnak, amin ne ámultunk volna nagyokat.

Edward-korabeli otthont újítottak fel, alakítottak át és toldottak meg két szinttel a Studio Bright építészei, hogy aztán egy egészen fantasztikus, minden két méteren meglepetéseket tartogató házat hívjanak életre. Az otthon Melbourne északi részén fekszik, a Ruckers Hillen, így remek városi panorámát is élvezhetnek a lakók – ha épp nem foglalja le őket a lakóhely maga.

Az építészek egyfajta ókori hangulatot csempésztek a renoválásba: a folyosók és a kültéri medence kialakításában is a római építészet modern újragondolásait fedezhetjük fel.

A függönyökkel itt-ott egészen színpadiassá váló belső terekben hemzsegnek az elegánsan egyedi megoldások: például egy függőlépcső vagy épp a nappalihoz csatolt medence, az üveg nélküli ablakok fordított formái (amelyekben remek ücsörögni), vagy a teljesen meglepő, mályva-rózsaszín-lazacszínekkel és ciánkékkel játszó fürdőszoba.

Szerintünk Cézár sem szállna ki egyhamar ebből a fürdőből.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Rory Gardiner)

FOLYTASD EZZEL
Egyedi és jövőbemutató anyagkönyvtár nyílt a Momén
Ez a portugál ház olyan mint egy Fernando Pessoa-vers
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom