Close
Nagylelkű felajánlást tett Cristiano Ronaldo, miután értesült a marokkói földrengésről

Nagylelkű felajánlást tett Cristiano Ronaldo, miután értesült a marokkói földrengésről

Cristiano Ronaldót nemcsak futballtehetségéről ismerjük, hanem arról is, hogy indig segítő kezet nyújt azoknak, akik bajban vannak. Így tett most Marokkóban is, ahol ezrek hunytak el egy pusztító földrengést követően.

Az Euronews értesülései szerint a világsztár azonnal megnyitotta marrákesi szállodájának kapuit a bajba jutottak előtt, azt követően, hogy értesült a tragikus marokkói földrengésről. A szálloda most teljes kapacitással üzemelve

az otthon nélkül maradtak számára nyújt menedéket.

Mint ismert, Cristiano Ronaldo a portugál Pestana csoporttal közösen nyitotta meg Pestana CR7 név alatt működő négycsillagos szállodáját tavaly márciusban, Marrákes belvárosában. Szombaton már egy kisebb tömeg gyűlt össze a hotel halljában, miután az utcán töltötték az éjszakát a mintegy kétezer halálos áldozatot követelő földrengést követően. A bajbajutottak

egy ideig teljesen ingyenesen szállhatnak meg a hotelben.

Nemcsak Ronaldo nyújt segítő kezet, hanem számos más intézmény is befogadja a rászorulókat. A szombat virradó éjjel történt 6,8-as erősségű földrengés az elmúlt száz év legsúlyosabb természeti katasztrófája volt az országban.

(Forrás: Euronews, fotók: hivatalos oldalak)

marrakesh | földrengés | ronaldo | marokkó | Cristiano Ronaldo

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram