Close
Ebben az üzletben még férfiak is szívesen elidőznének

Ebben az üzletben még férfiak is szívesen elidőznének

Pop up boltnak indult, aztán annyira bejött, hogy úgy döntöttek, nem zárják be.

A férfiak köztudomásúan nem szeretnek túl sok időt eltölteni ruházati szaküzletekben. Ritkán impulzusvásárlók, tudják, mi kell nekik, azt akarják a lehető legrövidebb idő alatt beszerezni, és viszlát. A Rowing Blazers brand azonban egy olyan flagship store-ral (zászlóshajó bolttal) rukkolt elő New Yorkban, amely felülírhatja a szokásokat. Eredetileg egy időszakos, pop up megoldásnak indult a Grand streeten, a SoHóban, de akkora sikert aratott, hogy az illetékesek úgy döntöttek, a három hónapos időszak után sem húzzák le a rolót.

Hónapról hónapra megújították a bérletet, a pop up jelleg után pedig kezdett olyan lenni a hely, mint egy igazi otthon.

A bolt olyan, mint egy hatvanas évekbeli egyetemi klubház, akad benne vintázs biliárdasztal, régi kólagép, csocsó, pingpongasztal és van egy Street Fighter videójáték is a kilencvenes évek elejéről. A falakon pop art klasszikusok illetve kortárs művészek alkotásai (Donald Robertson, Brian Nash például).

Ami a ruhákat illeti, természetesen itt vannak a Rowing Blazers legjobb darabjai kapucnis pulóverektől kezdve a blézereken, pólókon, rögbifelsőkön át a nadrágokig. Akad még pár ritka darab Jack Carlson személyes gyűjteményéből, és pár vintázs karóra (Rolex, Heuer), amit a Foundwell és a Wind Vintage közreműködésével gyűjtöttek be.

Május másodikán nyitottak újra, vagyis aki mostanában jár New Yorkban, személyesen is felfedezheti.

Ez is érdekelhet:

Close