Close
Oscar-díjas színész lesz Róma új nagykövete

Oscar-díjas színész lesz Róma új nagykövete

Russell Crowe ismét visszatér Rómába, ezúttal pedig a nagyköveteknek járó emlékplakettet is átveheti.

A népszerű ausztrál színészt több ikonikus filmben is láthattuk, kétségtelen azonban, hogy világhírnévre a Gladiátorban nyújtott alakítása miatt tett szert, amit 2000-ben Oscar-díjjal is jutalmaztak. A sztár többször járt már Rómában, legutóbb a nyáron készített családjával egy szelfit  a Colosseumnál, amihez azt írta:

elviszem a gyerekeket megnézni a régi irodámat.

Most Russell Crowe a Római Filmfesztivál vendégeként tér vissza az örök városba, ennél azonban jóval nagyobb szerephez is jut majd. Pénteken Róma nagykövetévé nyilvánítja Roberto Gualtieri polgármestere, aki

a városházán adja át a sztárnak az erről szóló ezüst emlékplakettet.

Az október 13 és 23 között zajló filmfesztiválon Crowe fontos feladatokat is  vállalt. A Gladiátor sztárja szombaton találkozik rajongóival, egy mesterkurzus keretében pályafutásáról is mesél majd.

(Forrás: wantedinrome, Fotó: Getty)

róma | nagykövet | russell crowe

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram