Close
Russell Crowe nagylelkű felajánlást tett, Anthony Bourdain büszke lenne rá

Russell Crowe nagylelkű felajánlást tett, Anthony Bourdain büszke lenne rá

Amanda Bailly és Richard Hall közösségi gyűjtést szervezett a bejrúti robbanás miatt hasznáhatatlanná vált Le Chef étterem javára. Tizenötezer dollár volt a célösszeg, augusztus 17-re azonban már ezt bőven túlszárnyalták. Ráadásul egy neves felajánló is jelentkezett, egészen pontosan ötezer dollárral. Ez Russell Crowe volt. Igen, az a Russell Crowe, aki teljes névvel adakozott és aztán a Twitteren Anthony Bourdain barátját is megemlítette. 

Anthony Bourdain már több mint két éve ment el és hagyott űrt maga után. Az amerikai tévés személyiség, séf, újságíró, gasztronómiai guru és világutazó még 2006-ban járt Bejrútban, egy Travel Channeles forgatás kapcsán. A Le Chef libanoni éttermet ekkor tették fel a foodie utazók térképére. A családias, autentikus étterem az augusztus 4-i robbanás következtében súlyosan megsérült.

Az étterem megsegítésére életre hívott közösségi gyűjtéshez pedig Russell Crowe is csatlakozott, ötezer dollárral. A gyűjtés szervezői kitették a Twitterre köszönetnyilvánitásukat és hozzáfűzték, hogy nem tudják, hogy “az” a Crowe a felajánló, vagy egy névrokon, de nagyon köszönik.

A színész pedig újraosztotta a bejegyzést, ahol két éve elhunyt barátjára hivatkozott, mondván ő is megtette volna azt az étteremért. Emeljük kalapunkat!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, CNN)

FOLYTASD EZZEL
Immár három Sfinx őrzi az Operát – Bemutatkozik a Sfinx Gin & Wine Bar
Hét aranyszabály a tökéletes sült hal elkészítéséhez
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom