Close
Russell Crowe nagylelkű felajánlást tett, Anthony Bourdain büszke lenne rá

Russell Crowe nagylelkű felajánlást tett, Anthony Bourdain büszke lenne rá

Amanda Bailly és Richard Hall közösségi gyűjtést szervezett a bejrúti robbanás miatt hasznáhatatlanná vált Le Chef étterem javára. Tizenötezer dollár volt a célösszeg, augusztus 17-re azonban már ezt bőven túlszárnyalták. Ráadásul egy neves felajánló is jelentkezett, egészen pontosan ötezer dollárral. Ez Russell Crowe volt. Igen, az a Russell Crowe, aki teljes névvel adakozott és aztán a Twitteren Anthony Bourdain barátját is megemlítette. 

Anthony Bourdain már több mint két éve ment el és hagyott űrt maga után. Az amerikai tévés személyiség, séf, újságíró, gasztronómiai guru és világutazó még 2006-ban járt Bejrútban, egy Travel Channeles forgatás kapcsán. A Le Chef libanoni éttermet ekkor tették fel a foodie utazók térképére. A családias, autentikus étterem az augusztus 4-i robbanás következtében súlyosan megsérült.

Az étterem megsegítésére életre hívott közösségi gyűjtéshez pedig Russell Crowe is csatlakozott, ötezer dollárral. A gyűjtés szervezői kitették a Twitterre köszönetnyilvánitásukat és hozzáfűzték, hogy nem tudják, hogy “az” a Crowe a felajánló, vagy egy névrokon, de nagyon köszönik.

A színész pedig újraosztotta a bejegyzést, ahol két éve elhunyt barátjára hivatkozott, mondván ő is megtette volna azt az étteremért. Emeljük kalapunkat!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, CNN)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom