Close
Russell Crowe nagylelkű felajánlást tett, Anthony Bourdain büszke lenne rá

Russell Crowe nagylelkű felajánlást tett, Anthony Bourdain büszke lenne rá

Amanda Bailly és Richard Hall közösségi gyűjtést szervezett a bejrúti robbanás miatt hasznáhatatlanná vált Le Chef étterem javára. Tizenötezer dollár volt a célösszeg, augusztus 17-re azonban már ezt bőven túlszárnyalták. Ráadásul egy neves felajánló is jelentkezett, egészen pontosan ötezer dollárral. Ez Russell Crowe volt. Igen, az a Russell Crowe, aki teljes névvel adakozott és aztán a Twitteren Anthony Bourdain barátját is megemlítette. 

Anthony Bourdain már több mint két éve ment el és hagyott űrt maga után. Az amerikai tévés személyiség, séf, újságíró, gasztronómiai guru és világutazó még 2006-ban járt Bejrútban, egy Travel Channeles forgatás kapcsán. A Le Chef libanoni éttermet ekkor tették fel a foodie utazók térképére. A családias, autentikus étterem az augusztus 4-i robbanás következtében súlyosan megsérült.

Az étterem megsegítésére életre hívott közösségi gyűjtéshez pedig Russell Crowe is csatlakozott, ötezer dollárral. A gyűjtés szervezői kitették a Twitterre köszönetnyilvánitásukat és hozzáfűzték, hogy nem tudják, hogy “az” a Crowe a felajánló, vagy egy névrokon, de nagyon köszönik.

A színész pedig újraosztotta a bejegyzést, ahol két éve elhunyt barátjára hivatkozott, mondván ő is megtette volna azt az étteremért. Emeljük kalapunkat!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, CNN)

FOLYTASD EZZEL
Ezeket az ételeket és italokat a puszta véletlennek köszönhetjük
Három jegeskávé, amit otthon is elkészíthetsz
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom