Close
Privát túrán nézhette meg a Sixtus-kápolnát a világsztár, a kommentelők kiakadtak

Privát túrán nézhette meg a Sixtus-kápolnát a világsztár, a kommentelők kiakadtak

„Nem vagyok biztos abban, hogy van nagyobb kiváltság a világon, mint kézben tartani a Sixtus-kápolna kulcsát, és csendben átélni dicsőségét” – mondja a színész.

Russell Crowe a közelmúltban olyan élménnyel gazdagodott, ami csak keveseknek adatik meg: privát túrán vehetett részt a Sixtus-kápolnában. A Gladiátor színésze „csendben”, turistatömeg nélkül sétálhatott végig a Vatikáni Múzeum termein. Látogatásáról a Twitteren osztott meg képeket, ahol annak is hangot adott, mennyire

hálás ezért a lehetőségért.

Fotó: Russell Crowe, Twitter

„Nem vagyok biztos abban, hogy van nagyobb kiváltság a világon, mint kézben tartani a Sixtus-kápolna kulcsát, és csendben átélni dicsőségét” – írta a közösségi oldalon, hozzátéve, nagyon különleges élmény volt számára, hogy családjával felkereshette az ikonikus helyet. Megjegyezte azt is, hogy

a Vatikáni Múzeum olyan helységeit is meglátogathatta, amelyeket átlagos turista nem láthat.

Fotó: Russell Crowe, Twitter

A világsztár egy magánlifttel mehetett fel a Vatikáni Múzeum erkélyére, ahonnan – ahogy fogalmazott –

elsöprő kilátás nyílt Rómára,

sőt még a Svájci Gárda gyakorlatozását is hallották.

Fotó: Russell Crowe, Twitter

A hollywoodi színész és családja számára a privát múzeumlátogatás különleges élmény volt, sokan azonban felháborodtak azért, mert Crowe egyéni bánásmódban részesült és a Twitteren emlékeztették arra is, hogy a kápolna mennyezetén lévő műalkotást szigorúan tilos lefotózni.

(Forrás: Independent, fotók: Twitter)

sixtus-kápolna | vatikán | russell crowe | vatikáni múzeum

FOLYTASD EZZEL

Így csobbanhatsz idegenek medencéiben Amerikában

Ebben az egyszerű, de imádnivaló látványban már két éve nem volt részünk

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom