Close
Rossz hír a Ryanairrel utazóknak: nyolc budapesti járatát szünteti meg a légitársaság

Rossz hír a Ryanairrel utazóknak: nyolc budapesti járatát szünteti meg a légitársaság

Már ki is kerültek a menetrendből.

A HVG írta meg az okosutas.hu észrevételére hivatkozva, hogy az ír fapados légitársaság leállítja nyolc budapesti útonalát.

Bordeaux, Bournemouth, Köln, Kaunas, Krakkó, Lappeenranta, Riga, és Torinó városáról van szó, ezek az úti célok már nincsenek is benne a téli menetrendben.

A járatok megszüntetése az extraprofit-adóra adott reakciónak tűnik az utazási portál szerint.

Korábban megírtuk, hogy a Magyarországon is jelentős piaci részesedéssel rendelkező ír diszkont légitársaság közleményben szólította fel a kormányt, hogy töröljék el az extraprofit-adót, mivel az meglátásuk szerint elhibázott, később azt is, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter a közösségi oldalán jelentette be, hogy a Ryanair megtévesztette a fogyasztókat, ezért háromszázmillió forintra bírságolták. A legfrissebb hír pedig, hogy az üzemanyagárak emelkedése miatt a Ryanair többé nem fog nagyon olcsón forgalomba hozni repülőjegyeket .

(Forrás: HVG, fotók: Getty Images)

Ryanair | extraprofit-adó | megszüntetés | téli menetrend | járat

FOLYTASD EZZEL

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Egy professzor rájött, mitől lesznek finomabbak az ételek a repülőn

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram