Close
Váratlan döntést hozott a Ryanair, megszünteti ezeket a budapesti útvonalakat

Váratlan döntést hozott a Ryanair, megszünteti ezeket a budapesti útvonalakat

Novembertől két olyan budapesti útvonalát is bezárja a légitársaság, amelyet már meghirdetett a téli időszakra, és amelyekre sokáig árulta is a jegyeket.

Az egyik a Nottingham melletti East Midlands, a másik pedig Göteborg. Jelenleg egyik útvonalra sincs alternatíva, miután a brit reptérre egyedül a Ryanair repült, a svéd városba közlekedő járatait pedig korábban a Wizz Air is megszüntette – derül ki az okosutas.hu cikkéből.

A Ryanair ritkán töröl teljes útvonalakat az indulástól számítva egy-két hónapon belül, inkább az az eljárás, hogy eleve nem hirdetnek meg egy-egy útvonalat a következő szezonra.

Így zár be nyár végén például Bournemouth, Poznan és Rimini.

Hengistbury Head, Bournemouth

Ezekről az útvonalakról egyelőre nem tudni, hogy jövő nyárra visszatérnek-e, ez majd akkor derül ki, amikor meghirdetik a jövő nyári menetrendet, várhatóan október körül.

Számos előnye van annak, ha az ember télre időzíti a nyaralást, például ezzel az új járattal.

(Forrás: okosutas.hu, képek: Getty Images, Unsplash)

útvonal | menetrend | Ryanair | East Midlands | göteborg

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram