Close
Nem vár tovább, hanem saját vakcinaútlevelet vezet be egy itthon is népszerű légitársaság

Nem vár tovább, hanem saját vakcinaútlevelet vezet be egy itthon is népszerű légitársaság

Saját lábára áll a Ryanair.

Már elérhető a fapados légitársaság mobilalkalmázásában indított vakcinaútlevél, ahová az utasok feltölthetik negatív teszteredményeiket, oltási bizonyítványukat, illetve további, koronavírussal kapcsolatos dokumentumaikat.

A Ryanair szerint az oltásnak köszönhetően már idén nyáron beindulhat a turistaforgalom Európa repterein, amihez a társaság is hozzájárul: saját vakcinaútlevelével teszi zökkenőmentesebbé az utazási procedúrát.

A légitársaság biztos benne, hogy az oltások elterjedésével júniustól fokozatosan enyhülnek majd az utazási korlátozások.

A mobilalkalmazásban addig is valamennyi fontos adatot egy helyen tárolhatnak az utasok, azokat könnyedén bemutathatják a repülőtéren.

Mivel az EU országainak nincs még egységes vakcinaútlevele, és vélhetően ezen a nyáron nem is lesz, ezért a Ryanair úgy döntött, hogy már most bevezeti az újítást.

Itt már megírtunk mindent, amit az utazás jövőjét jelentő oltásútlevélről tudni kell, ebben a cikkben pedig összefoglaltuk, hogyan utazhatunk a közeljövőben.

(Forrás: Ryanair, fotók: Pixabay, Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Még a PCR-teszt sem mentesít: minden magyar kötelezően karanténba kerül hétfőtől, aki Dél-Afrikából jön
Magyarország szigorú korlátozásokat vezet be mától a dél-afrikai variáns miatt
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom