Close
Nem vár tovább, hanem saját vakcinaútlevelet vezet be egy itthon is népszerű légitársaság

Nem vár tovább, hanem saját vakcinaútlevelet vezet be egy itthon is népszerű légitársaság

Saját lábára áll a Ryanair.

Már elérhető a fapados légitársaság mobilalkalmázásában indított vakcinaútlevél, ahová az utasok feltölthetik negatív teszteredményeiket, oltási bizonyítványukat, illetve további, koronavírussal kapcsolatos dokumentumaikat.

A Ryanair szerint az oltásnak köszönhetően már idén nyáron beindulhat a turistaforgalom Európa repterein, amihez a társaság is hozzájárul: saját vakcinaútlevelével teszi zökkenőmentesebbé az utazási procedúrát.

A légitársaság biztos benne, hogy az oltások elterjedésével júniustól fokozatosan enyhülnek majd az utazási korlátozások.

A mobilalkalmazásban addig is valamennyi fontos adatot egy helyen tárolhatnak az utasok, azokat könnyedén bemutathatják a repülőtéren.

Mivel az EU országainak nincs még egységes vakcinaútlevele, és vélhetően ezen a nyáron nem is lesz, ezért a Ryanair úgy döntött, hogy már most bevezeti az újítást.

Itt már megírtunk mindent, amit az utazás jövőjét jelentő oltásútlevélről tudni kell, ebben a cikkben pedig összefoglaltuk, hogyan utazhatunk a közeljövőben.

(Forrás: Ryanair, fotók: Pixabay, Getty Images)

fapados | digitális | vakcinaútlevél | asját | Ryanair

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram