Close
Nagyjából egy vonaljegy áráért repülhetsz el Budapestről ebbe a csodás horvát városba

Nagyjából egy vonaljegy áráért repülhetsz el Budapestről ebbe a csodás horvát városba

Hála a Ryanairnek.

Az Utazómajom írta meg, hogy a fapados ír légitársaság nyáron új bázist nyit Zágrábban, továbbá újranyitja a zadari bázisát is. Július elsejétől heti két alkalommal, csütörtökön és vasárnap indulnak Budapestről a Ryanair-járatok az itthon igen népszerű Zadarba, a legolcsóbb repülőjegyek pedig már 458 forinttól elérhetőek a társaság oldalán – olvasható a cikkben.

A Budapesttől 630 kilométerre fekvő Zadar Dalmácia fővárosa. Számtalan nevezetességgel rendelkezik; legnépszerűbb látnivalóinak egyike a Tengeri orgona, egy különös lépcsősor, ahol kellemes hangulatban lehet végignézni a naplementét.

Világszerte napról napra egyre többen kapják meg a koronavírus elleni vakcinát, ez pedig jelentősen átalakíthatja a szokásokat és a feltételeket is. A Ryanair vezérigazgatója szerint nyártól hatalmas igény lesz a repülésre Európa-szerte.

(Forrás: Utazómajom, fotók: Getty Images, Pixabay)

repülőjegy | Horvátország | olcsó | utazás | Ryanair

FOLYTASD EZZEL

Mostanában utaznál Törökországba? Ezeket jó, ha tudod

Ez a híres ókori bizánci-római kastély is leomlott a törökországi földrengésben

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram