Close
Így még soha nem nézhetted meg a világ egyik legismertebb épületét

Így még soha nem nézhetted meg a világ egyik legismertebb épületét

A Sagrada Familia a világ egyik leglenyűgözőbb vallási épülete. Antoni Gaudi remekműve ugyan még mindig nincs teljesen befejezve (2026-ra várható, jóval több mint egy évszázaddal az építkezés megkezdése után), ennek ellenére Barcelona egyik legnagyobb és legforgalmasabb látnivalója évente hárommillió látogatóval.

Mindenki látni akarja, de mi lenne, ha most úgy élhetnéd meg a világ egyik legikonikusabb nevezetességét, mint senki más?

Nos, a GetYourGuide-nak köszönhetően megvan rá a lehetőség.

Az Originals by GetYourGuide elnevezésű sorozat részeként a látogatók esélyt kapnak rá, hogy egy rendkívül exkluzív túrát nyerjenek a katedrálisban.

És ez még nem minden. A túrát nem más fogja vezetni, mint a Sagrada Familia vezető orgonistája, Juan de la Rubia, aki mindehhez a zenét is kiválasztja. Gyakran hallani, hogy a Sagrada Familia furcsa formáit és íveit úgy tervezték, hogy egyetlen nagy hangszer legyen – és ki tudná jobban kihasználni az akusztikáját, mint de la Rubia? Mindez ráadásul naplementekor történik, vagyis az ólomüveg ablakokon keresztül gyönyörű fényjátékot láthatnak a szerencsések.

A GetYourGuide exkluzív túráit július 3-án, július 10-én és augusztus 4-én tartják, és ingyenesek lesznek – a jegyekről errefelé lehet tájékozódni.

Az építészeti kincseiről híres Barcelona a feltűnő gótikus katedrálisok mellett a modernizmus és az avantgard fellegvára is. A modernizmust Antoni Gaudí építész-zseni személyesítette meg, hogy aztán kortársaival együtt fantáziadús alkotásokkal töltsék meg a várost. Összegyűjtöttük Barcelona legszebb épületeit, amit egy városnéző körút során mindenképpen érdemes megnézni.

(Forrás: TimeOut, fotók: Unsplash)

privát | túra | barcelona | sagrada família | ingyenes

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram