Close
Ebben az álomszép saint-tropez-i butikhotelben akarjuk tölteni az augusztust

Ebben az álomszép saint-tropez-i butikhotelben akarjuk tölteni az augusztust

A Villa W olyan, mint egy magán luxusvilla, de igazából egy luxus butikhotel az egyik legjetsetterebb városban.

A Villa W Saint-Tropez partjainál újult meg Philippe Starck építész és dizájnernek köszönhetően, aki meleg tónusokkal és modernista építészeti jegyekkel gondolt újra egy már létező villát.

A Villa W butikhotelben fitnesz- és wellness szolgáltatások várják a nagyon szerencsés vendégeket.

Az 1559 négyzetméteres villához egy tizenhét méter hosszú, gyönyörű medence tartozik, ahonnan egészen hihetetlen a mediterrán panoráma.

Az eredeti villát az 1960-as években építette a helyi Jean Nielly építész, a felújítás során pedig Starck igyekezett az eredeti építészeti elemeket a lehető leginkább kihangsúlyozni.

A kétemeletes hotelben összes három franciaágyas- és kétszemélyes szoba van, mindegyikből rálátni a Földközi-tengerre, az elitizmushoz pedig hozzátesz, hogy a hotel teljes vendégkapacitása csupán hat fő.

Nem bánnánk, ha itt érne minket a szeptember!

(Fotók: Novembre Studio)

nagy sztori | luxus | saint tropez | földközi-tenger | francia riviéra

FOLYTASD EZZEL

A csendes egyszerűség szinonimája lehetne ez az art decóból inspirálódott enteriőr

A lombokat követve kanyarog ez a liliom alakú brazil ház

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom