Close
Ebben az álomszép saint-tropez-i butikhotelben akarjuk tölteni az augusztust

Ebben az álomszép saint-tropez-i butikhotelben akarjuk tölteni az augusztust

A Villa W olyan, mint egy magán luxusvilla, de igazából egy luxus butikhotel az egyik legjetsetterebb városban.

A Villa W Saint-Tropez partjainál újult meg Philippe Starck építész és dizájnernek köszönhetően, aki meleg tónusokkal és modernista építészeti jegyekkel gondolt újra egy már létező villát.

A Villa W butikhotelben fitnesz- és wellness szolgáltatások várják a nagyon szerencsés vendégeket.

Az 1559 négyzetméteres villához egy tizenhét méter hosszú, gyönyörű medence tartozik, ahonnan egészen hihetetlen a mediterrán panoráma.

Az eredeti villát az 1960-as években építette a helyi Jean Nielly építész, a felújítás során pedig Starck igyekezett az eredeti építészeti elemeket a lehető leginkább kihangsúlyozni.

A kétemeletes hotelben összes három franciaágyas- és kétszemélyes szoba van, mindegyikből rálátni a Földközi-tengerre, az elitizmushoz pedig hozzátesz, hogy a hotel teljes vendégkapacitása csupán hat fő.

Nem bánnánk, ha itt érne minket a szeptember!

(Fotók: Novembre Studio)

villa | nagy sztori | ház | hotel | földközi-tenger

FOLYTASD EZZEL

Ezt harmadjára olvasva sem hiszed el: soha nem látott rekordot léptek át Budapesten a lakások négyzetméterárai

Neogótikus toronyból lett elképesztő lakóépület az ikonikus Tribune Tower

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram