Tüneményes bepillantást kaphatunk a Káli-medence kulisszái mögé

Kurcz Lóci kisfilmje Salföld életét mutatja be intim közelségből. Lovak, kutyák, napsütés, és a csodás Balaton-felvidéki táj.

– Balaton-felvidéki kis falu, Salföld életét mutatom be, olyan szemszögből, ahogy egy idelátogató nem láthatja – írta nekünk Kurcz Lóci, a film alkotója. – A fél életemet ebben a faluban töltöttem eddig, és így sikerült a települést és környezetét olyan formában bemutatnom, ahogyan a falubeliek a valós életben élik az életüket, fizetett színészek és beállított jelenetek nélkül.

Nagyon kedves háromperc lett belőle, ami tökéletes arra, hogy az ország egyik legkedveltebb pontjára, a Káli-medencébe katapultáljon minket.

film | káli-medence | salföld | kurcz lóci

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom