Close
Hogyan kerül Trabant a San Franciscó-i dizájnguru otthonába?

Hogyan kerül Trabant a San Franciscó-i dizájnguru otthonába?

Yves Béhar háza tipikusan kaliforniai, ugyanakkor tele van meglepő egyedi megoldásokkal.

„Tinédzserként író akartam lenni” – ezzel a vallomással kezdődik a videó, ami bemutatja a Fuseproject nevű dizájn- és brandingcéget megalapító Yves Béhar lakását.

Béhar vérbeli kaliforniai háznak tartja a magáét, amely nyitott a természetre, szépen beékelődik az óceán és az erdő közé. Különlegessé teszik viszont az egyedi megoldások: a tulajdonos vonzódását a transzformációk iránt többek között az eltüntethető lépcső és a süllyeszthető tévé is mutatja.

A tárgyak szinte mindegyike személyes – utazások és kirándulások emlékei –, vagy kortárs képzőművészek alkotásai. És mivel érdeklődik a politikai mozgalmak iránt, az egyik képről egy, a berlini fal mellett álló Trabant köszön vissza ránk.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Ennek az apró afrikai országnak saját síközpontja van
Ha olaszországi nászútra mennénk, csak így csinálnánk
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom