Close
Hogyan kerül Trabant a San Franciscó-i dizájnguru otthonába?

Hogyan kerül Trabant a San Franciscó-i dizájnguru otthonába?

Yves Béhar háza tipikusan kaliforniai, ugyanakkor tele van meglepő egyedi megoldásokkal.

„Tinédzserként író akartam lenni” – ezzel a vallomással kezdődik a videó, ami bemutatja a Fuseproject nevű dizájn- és brandingcéget megalapító Yves Béhar lakását.

Béhar vérbeli kaliforniai háznak tartja a magáét, amely nyitott a természetre, szépen beékelődik az óceán és az erdő közé. Különlegessé teszik viszont az egyedi megoldások: a tulajdonos vonzódását a transzformációk iránt többek között az eltüntethető lépcső és a süllyeszthető tévé is mutatja.

A tárgyak szinte mindegyike személyes – utazások és kirándulások emlékei –, vagy kortárs képzőművészek alkotásai. És mivel érdeklődik a politikai mozgalmak iránt, az egyik képről egy, a berlini fal mellett álló Trabant köszön vissza ránk.

Ez is érdekelhet:

san francisco | Yves Béhar | video | kalifornia | dizájn

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram