Close
Hogyan kerül Trabant a San Franciscó-i dizájnguru otthonába?

Hogyan kerül Trabant a San Franciscó-i dizájnguru otthonába?

Yves Béhar háza tipikusan kaliforniai, ugyanakkor tele van meglepő egyedi megoldásokkal.

„Tinédzserként író akartam lenni” – ezzel a vallomással kezdődik a videó, ami bemutatja a Fuseproject nevű dizájn- és brandingcéget megalapító Yves Béhar lakását.

Béhar vérbeli kaliforniai háznak tartja a magáét, amely nyitott a természetre, szépen beékelődik az óceán és az erdő közé. Különlegessé teszik viszont az egyedi megoldások: a tulajdonos vonzódását a transzformációk iránt többek között az eltüntethető lépcső és a süllyeszthető tévé is mutatja.

A tárgyak szinte mindegyike személyes – utazások és kirándulások emlékei –, vagy kortárs képzőművészek alkotásai. És mivel érdeklődik a politikai mozgalmak iránt, az egyik képről egy, a berlini fal mellett álló Trabant köszön vissza ránk.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom