Close
Erzsébet királynő kocsmárost keres a birtokára

Erzsébet királynő kocsmárost keres a birtokára

A brit kocsmatulajdonosok álma válhat valóra azzal, hogy kibérelhetnek egy ingatlant II. Erzsébet királynő egyik rezidenciáján, a Sandringham-házban.

A “királynő hőn szeretett vidéki menedékhelyeként” emlegetett norfolki Sandringham-ház a brit uralkodók négy generációjának volt otthona, története egészen 1862-ig nyúlik vissza. A közelmúltban számos új, királyi terméket is gyártottak ott, a ginek és a sörök mellett helyi termesztésű fűszereket is árultak az ajándékboltban. Most azonban a birtok tovább akarja bővíteni tevékenységi körét és

olyasvalakit keres, aki kocsmát és éttermet tudna nyitni a területen.

Az évente több mint félmillió látogatót vonzó Sandringham-házban található egykori társasági klubot – melyet VII. Edward király uralkodása alatt nyitottak meg – alakítanák át miután 2020-ban, a járvány ideje alatt bezárták és a tagság számának csökkenése miatt nem tudták újranyitni.

A felhívás szerint az üzemeltetőnek olyan stratégiával kell rendelkeznie, amely a helyi közösséggel való együttműködésen alapul.

Az egykori klubhelyiség bejáratánál egy recepció található, ahonnan egy privát rendezvényterem, egy kerthelyiség, egy hátsó hall, egy snooker terem is nyílik. A legfelső emeleten három hálószoba található, amelyek akár lakóhelyként is lehet használni, de szálláshelyént is üzemeltethető.

(Forrás: Food&Wine, fotó: Getty Images)

kocsma | étterem | II. Erzsébet | sandringham

FOLYTASD EZZEL

Ennek a fejleménynek biztosan örülni fog minden hazai vendéglátós

Tényleg finomabb a bor, ha a nyaraláson korytolgatod? Hamarosan kiderülhet

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom