Close
Erzsébet királynő kocsmárost keres a birtokára

Erzsébet királynő kocsmárost keres a birtokára

A brit kocsmatulajdonosok álma válhat valóra azzal, hogy kibérelhetnek egy ingatlant II. Erzsébet királynő egyik rezidenciáján, a Sandringham-házban.

A “királynő hőn szeretett vidéki menedékhelyeként” emlegetett norfolki Sandringham-ház a brit uralkodók négy generációjának volt otthona, története egészen 1862-ig nyúlik vissza. A közelmúltban számos új, királyi terméket is gyártottak ott, a ginek és a sörök mellett helyi termesztésű fűszereket is árultak az ajándékboltban. Most azonban a birtok tovább akarja bővíteni tevékenységi körét és

olyasvalakit keres, aki kocsmát és éttermet tudna nyitni a területen.

Az évente több mint félmillió látogatót vonzó Sandringham-házban található egykori társasági klubot – melyet VII. Edward király uralkodása alatt nyitottak meg – alakítanák át miután 2020-ban, a járvány ideje alatt bezárták és a tagság számának csökkenése miatt nem tudták újranyitni.

A felhívás szerint az üzemeltetőnek olyan stratégiával kell rendelkeznie, amely a helyi közösséggel való együttműködésen alapul.

Az egykori klubhelyiség bejáratánál egy recepció található, ahonnan egy privát rendezvényterem, egy kerthelyiség, egy hátsó hall, egy snooker terem is nyílik. A legfelső emeleten három hálószoba található, amelyek akár lakóhelyként is lehet használni, de szálláshelyént is üzemeltethető.

(Forrás: Food&Wine, fotó: Getty Images)

étterem | sandringham | II. Erzsébet | kocsma

FOLYTASD EZZEL

Kiderült, mikor lehet végre vége az élelmiszer-inflációnak

Az év gasztrotrendje: fermentálás, ami még az egészségnek is jót tesz

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram