Close
II. Erzsébet kedvenc italával száll be a szeszbizniszbe a brit királyi család

II. Erzsébet kedvenc italával száll be a szeszbizniszbe a brit királyi család

Ezt kortyolgatja otthon az angol királynő. 

Tökéletes nyári szomjoltóként hirdetik a Royal Collection Shop oldalán elérhető Buckingham Palace Gint, amennyiben adott mennyiséget öntönk egy jéggel teli pohárba, majd felöntjük tonikkal, és egy szelet citrommal díszítjük.

A király família által piacra dobott, negyven fontba (tizenötezer forintba) kerülő gin érdekessége, hogy a Buckingham-palota kertjében termesztett citrusfélékkel és gyógyfüvekkel, azaz citrommal, verbénával, galagonyával és eperfa-levéllel ízesítik.

Fájdalom, hogy csupán az Egyesült Királyság területére szállítják ki.

A tervek szerint a család a ginből érkező bevételekkel pótolná az egyik alapítványánál keletkezett hiányt, amit a turizmus visszaesése okozott.

A ginrajongóként ismert II. Erzsébet kedvenc itala egyébként egy kis gin némi Dubonnet aperitiffel keverve.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Reuters, The Sun, fotók: Pixabay)

II. Erzsébet | gin | királyi | buckingham palota | brit

FOLYTASD EZZEL

A Loire-völgy, ahol a kétezer éves borkészítési hagyományok pazar építészeti megoldásokkal találkoznak

Három nyári étel, amit a szilva aranyoz be

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom