Close
II. Erzsébet kedvenc italával száll be a szeszbizniszbe a brit királyi család

II. Erzsébet kedvenc italával száll be a szeszbizniszbe a brit királyi család

Ezt kortyolgatja otthon az angol királynő. 

Tökéletes nyári szomjoltóként hirdetik a Royal Collection Shop oldalán elérhető Buckingham Palace Gint, amennyiben adott mennyiséget öntönk egy jéggel teli pohárba, majd felöntjük tonikkal, és egy szelet citrommal díszítjük.

A király família által piacra dobott, negyven fontba (tizenötezer forintba) kerülő gin érdekessége, hogy a Buckingham-palota kertjében termesztett citrusfélékkel és gyógyfüvekkel, azaz citrommal, verbénával, galagonyával és eperfa-levéllel ízesítik.

Fájdalom, hogy csupán az Egyesült Királyság területére szállítják ki.

A tervek szerint a család a ginből érkező bevételekkel pótolná az egyik alapítványánál keletkezett hiányt, amit a turizmus visszaesése okozott.

A ginrajongóként ismert II. Erzsébet kedvenc itala egyébként egy kis gin némi Dubonnet aperitiffel keverve.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Reuters, The Sun, fotók: Pixabay)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom