Close
II. Erzsébet kedvenc italával száll be a szeszbizniszbe a brit királyi család

II. Erzsébet kedvenc italával száll be a szeszbizniszbe a brit királyi család

Ezt kortyolgatja otthon az angol királynő. 

Tökéletes nyári szomjoltóként hirdetik a Royal Collection Shop oldalán elérhető Buckingham Palace Gint, amennyiben adott mennyiséget öntönk egy jéggel teli pohárba, majd felöntjük tonikkal, és egy szelet citrommal díszítjük.

A király família által piacra dobott, negyven fontba (tizenötezer forintba) kerülő gin érdekessége, hogy a Buckingham-palota kertjében termesztett citrusfélékkel és gyógyfüvekkel, azaz citrommal, verbénával, galagonyával és eperfa-levéllel ízesítik.

Fájdalom, hogy csupán az Egyesült Királyság területére szállítják ki.

A tervek szerint a család a ginből érkező bevételekkel pótolná az egyik alapítványánál keletkezett hiányt, amit a turizmus visszaesése okozott.

A ginrajongóként ismert II. Erzsébet kedvenc itala egyébként egy kis gin némi Dubonnet aperitiffel keverve.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Reuters, The Sun, fotók: Pixabay)

királyi | brit | ital | gin | II. Erzsébet

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Kiderült, mennyi alkoholt fogyasztanak valójában a magyarok: nem tartozunk az Unió nagyivói közé

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram