Close
Magyarországon is látható volt a sarki fény!

Magyarországon is látható volt a sarki fény!

Nem mindennapi pillanatokat rögzített a webkamera az északi, északnyugati horizont felett.

Éjjel hazánkból is elcsíphető volt az aurora borealis, azaz a sarki fény.

A Magyarországon meglehetősen ritkán látható jelenséget prédikálószéki és kendig-csúcsi webkameráknak sikerült elcsípnie éjjeli fél egy körül az északi, északnyugati horizont közelében – olvasható az idokep.hu-n.

A felvételeken rövid ideig látható, halvány rózsaszín felderengésként jelent meg a csodás égi jelenség, melyről az Időkép oldalán lehet bővebbet megtudni. 

Itt összegyűjtöttük a legjobb úti célokat a sarki fény megtekintésére Izlandtól Svédországig, valamint néhány olyan várost is, ahol télen az éjszakák nem érnek véget.

(Forrás: Időkép, fotó: YouTube)

aurora borealis | magyarország | látható | jelenség | webakamera

FOLYTASD EZZEL

Meghitt hangulatban veszik fel a versenyt a villanyszámlával ezek a brit pubok

Tanulmány készült arról, volt-e értelme a Covid-korlátozásoknak

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom