Close
Nem kell a vasárnapi ebéddel bíbelődni, ha bejutunk erre a titkos brunchra

Nem kell a vasárnapi ebéddel bíbelődni, ha bejutunk erre a titkos brunchra

Mi történik, ha egy séf és két éhes kommunikációs szakember összefog?

Egy titkos brunch, ami nem is annyira titkos már. Füzi Tamás séf vagy húsz éve a gasztronómiának él, míg társai, Hadobás Nóra és Pál Zorka Tamást kiegészítve háziasszonyként lesik a vendégek kívánságait a vasárnapi összejöveteleken.

Évek óta keresik Budapest legjobb reggelizőjét, és ugyan sok jó hely akad a városban, de mégis olyanra vágytak, amit csak ők tudnak. Találtak egy helyet a belvárosban, amibe rögtön beleszerettek, amikor először beléptek az ajtaján. Elhatározták, hogy brunchot szerveznek a nagyközönségnek. Meg egy kicsit maguknak is. Ez lett a Secret Sunday Brunch, ami nem csak egy reggeli, hanem egy életérzés. Méghozzá egy nagyon budapesti és nagyon kozmopolita életérzés, amelyben összekapcsolódik a kulinária és a budapestiség.

Legközelebb május 26-án délelőtt 10 órára lehet becsekkolni Budapesten a Ráday utca 45.-be, ahol az alábbi menüvel készülnek:

Húsos:

  • kávé / tea
  • mangalicakolbász, rösztivel, tojással, snidlinges tejföllel
  • áfonyás-almás crumble

Vega:

  • kávé / tea
  • tojásos “melegszendvics”, bazsalikommal, édes chilis uborka salsával
  • áfonyás-almás crumble

Vegán:

  • kávé / tea
  • quasedilla, paradicsommal, zsenge kukoricával, vegán mozzarellával
  • vegán áfonyás-almás crumble

 

A menü ára 4900 Ft, a helyszínen csak készpénzzel lehet fizetni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Tirka Photo)

menü | budapest | füzi tamás | vasárnap | vegán

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ingyen elérhető a magyarok egyik legkedvesebb filmje

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram