Mi történik, ha egy séf és két éhes kommunikációs szakember összefog?
Egy titkos brunch, ami nem is annyira titkos már. Füzi Tamás séf vagy húsz éve a gasztronómiának él, míg társai, Hadobás Nóra és Pál Zorka Tamást kiegészítve háziasszonyként lesik a vendégek kívánságait a vasárnapi összejöveteleken.
Évek óta keresik Budapest legjobb reggelizőjét, és ugyan sok jó hely akad a városban, de mégis olyanra vágytak, amit csak ők tudnak. Találtak egy helyet a belvárosban, amibe rögtön beleszerettek, amikor először beléptek az ajtaján. Elhatározták, hogy brunchot szerveznek a nagyközönségnek. Meg egy kicsit maguknak is. Ez lett a Secret Sunday Brunch, ami nem csak egy reggeli, hanem egy életérzés. Méghozzá egy nagyon budapesti és nagyon kozmopolita életérzés, amelyben összekapcsolódik a kulinária és a budapestiség.
Legközelebb május 26-án délelőtt 10 órára lehet becsekkolni Budapesten a Ráday utca 45.-be, ahol az alábbi menüvel készülnek:
Húsos:
- kávé / tea
- mangalicakolbász, rösztivel, tojással, snidlinges tejföllel
- áfonyás-almás crumble
Vega:
- kávé / tea
- tojásos “melegszendvics”, bazsalikommal, édes chilis uborka salsával
- áfonyás-almás crumble
Vegán:
- kávé / tea
- quasedilla, paradicsommal, zsenge kukoricával, vegán mozzarellával
- vegán áfonyás-almás crumble
A menü ára 4900 Ft, a helyszínen csak készpénzzel lehet fizetni.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Unsplash, Tirka Photo)
menü | budapest | füzi tamás | vasárnap | vegánIstenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten
Ingyen elérhető a magyarok egyik legkedvesebb filmje

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!