Close
Nem kell a vasárnapi ebéddel bíbelődni, ha bejutunk erre a titkos brunchra

Nem kell a vasárnapi ebéddel bíbelődni, ha bejutunk erre a titkos brunchra

Mi történik, ha egy séf és két éhes kommunikációs szakember összefog?

Egy titkos brunch, ami nem is annyira titkos már. Füzi Tamás séf vagy húsz éve a gasztronómiának él, míg társai, Hadobás Nóra és Pál Zorka Tamást kiegészítve háziasszonyként lesik a vendégek kívánságait a vasárnapi összejöveteleken.

Évek óta keresik Budapest legjobb reggelizőjét, és ugyan sok jó hely akad a városban, de mégis olyanra vágytak, amit csak ők tudnak. Találtak egy helyet a belvárosban, amibe rögtön beleszerettek, amikor először beléptek az ajtaján. Elhatározták, hogy brunchot szerveznek a nagyközönségnek. Meg egy kicsit maguknak is. Ez lett a Secret Sunday Brunch, ami nem csak egy reggeli, hanem egy életérzés. Méghozzá egy nagyon budapesti és nagyon kozmopolita életérzés, amelyben összekapcsolódik a kulinária és a budapestiség.

Legközelebb május 26-án délelőtt 10 órára lehet becsekkolni Budapesten a Ráday utca 45.-be, ahol az alábbi menüvel készülnek:

Húsos:
  • kávé / tea
  • mangalicakolbász, rösztivel, tojással, snidlinges tejföllel
  • áfonyás-almás crumble
Vega:
  • kávé / tea
  • tojásos “melegszendvics”, bazsalikommal, édes chilis uborka salsával
  • áfonyás-almás crumble
Vegán:
  • kávé / tea
  • quasedilla, paradicsommal, zsenge kukoricával, vegán mozzarellával
  • vegán áfonyás-almás crumble

 

A menü ára 4900 Ft, a helyszínen csak készpénzzel lehet fizetni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Tirka Photo)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom