Close
Még lehet síelni itthon, mutatjuk, hol érdemes!

Még lehet síelni itthon, mutatjuk, hol érdemes!

Eplényben vasárnapig, Mátraszentistvánon húsvétig üzemelnek a felvonók, érdemes kihasználni a szezon utolsó napjait.

Hóágyúzás már nem lesz, de még bőven van annyi hó a pályán, hogy aki szeretne idén egy jót síelni, snowboardozni, vasárnapig ki tudja használni a lehetőséget Eplényben – olvasható a Síelők.hu-n.

A húsvétig nyitva tartó Mátrasszentistváni Síparkban most és a jövő héten még biztosan jók lesznek a pályák, mivel télies az idő, éjjel fagypont alatt van a hőmérséklet, jól ki tud fagyni a hóréteg, amit naponta kezelnek. Bérleteket pedig utószezoni áron lehet vásárolni.

Síelés után pedig itt egy jó kis tavaszi program, ami április 8-án kezdődik, és tíz napon át tart.

(Forrás: Síelők.hu, fotók: Unsplash)

sípálya | magyarország | eplény | mátraszentistván | utószezon

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram