Close
Ez az, amiért mégsem akkora baj, hogy jön a tél

Ez az, amiért mégsem akkora baj, hogy jön a tél

Magányos síelő érkezik a városba. Az eső vígasztalhatatlanul esik, az apátság harangjának kongása töri csak meg a viszonylagos csendet. A megfáradt síző kissé gondterhelt arccal helyet foglal a templom padsorai között, miközben emlékképek villannak be lelki szemei előtt, amint a recsegő-ropogó jégbarlangon átszáguldva hódítja meg a havas lejtőt. 

Mámorító érzés, amikor a porhóban csúszva az arcunkba csap a szél vagy a hideg hó, miközben a nap sugarai visszavetődnek a szikrázó fehér mezőn. Élvezzük a csendet, harapjuk a tiszta levegőt. Karnyújtásnyira érezzük a téli szépségeit megmutató természetet, de közben minden mozdulatunkra figyelünk, és csak a következő kanyar jár a fejünkben.

A síelés megadja azt, amire vágyunk: a szabadságot és a természetet.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom