Close
Ez az, amiért mégsem akkora baj, hogy jön a tél

Ez az, amiért mégsem akkora baj, hogy jön a tél

Magányos síelő érkezik a városba. Az eső vígasztalhatatlanul esik, az apátság harangjának kongása töri csak meg a viszonylagos csendet. A megfáradt síző kissé gondterhelt arccal helyet foglal a templom padsorai között, miközben emlékképek villannak be lelki szemei előtt, amint a recsegő-ropogó jégbarlangon átszáguldva hódítja meg a havas lejtőt. 

Mámorító érzés, amikor a porhóban csúszva az arcunkba csap a szél vagy a hideg hó, miközben a nap sugarai visszavetődnek a szikrázó fehér mezőn. Élvezzük a csendet, harapjuk a tiszta levegőt. Karnyújtásnyira érezzük a téli szépségeit megmutató természetet, de közben minden mozdulatunkra figyelünk, és csak a következő kanyar jár a fejünkben.

A síelés megadja azt, amire vágyunk: a szabadságot és a természetet.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

the abbey | lesiklás | shadow campaign | video |

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Amikor megérint a prémium autózás érzése – a Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram