Close
Norvégiában a városba hordják a havat, hogy a fővárosiak ne menjenek vidékre

Norvégiában a városba hordják a havat, hogy a fővárosiak ne menjenek vidékre

A norvégok nem viccelnek, ha hóról van szó.

Idén kevés hó esett Norvégiában, ráadásul a karanténintézkedések miatt a síközpontok zárva tartanak. A norvég tél azonban nem múlhat el síelés nélkül, ezért a héten Oslóban több sífutópályát is építettek, hogy a fővárosiak élvezhessék kicsit kedvenc nemzeti sportjukat, a sífutást.

A pályákkal a hatóságok azt szeretnék elérni, hogy a norvégok ne hagyják el a várost, és minél többen maradjanak a lakóhelyük közelében.

Hóból Texasban és Athénban is sok esett a héten, és egyik helyen sem igazán tudtak örülni neki.

FOLYTASD EZZEL
Két évvel a járvány kitörése után bevezeti első korlátozásait ez a távoli ország
Az alacsony átoltottság miatt nem enyhítenek a korlátozásokon a szomszédban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom