Close
Norvégiában a városba hordják a havat, hogy a fővárosiak ne menjenek vidékre

Norvégiában a városba hordják a havat, hogy a fővárosiak ne menjenek vidékre

A norvégok nem viccelnek, ha hóról van szó.

Idén kevés hó esett Norvégiában, ráadásul a karanténintézkedések miatt a síközpontok zárva tartanak. A norvég tél azonban nem múlhat el síelés nélkül, ezért a héten Oslóban több sífutópályát is építettek, hogy a fővárosiak élvezhessék kicsit kedvenc nemzeti sportjukat, a sífutást.

A pályákkal a hatóságok azt szeretnék elérni, hogy a norvégok ne hagyják el a várost, és minél többen maradjanak a lakóhelyük közelében.

Hóból Texasban és Athénban is sok esett a héten, és egyik helyen sem igazán tudtak örülni neki.

norvégia | oslo |

FOLYTASD EZZEL

Kiakadtak a budapestiek az idei adventi villamoson

Ezekben a városokban garantáltan magával ragad a karácsonyi hangulat

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram