Close
Van egy butikhotel valahol a Seychelle-szigeteken, amely valóra váltja az álmainkat

Van egy butikhotel valahol a Seychelle-szigeteken, amely valóra váltja az álmainkat

Az Indiai-óceán látványára ébredni reggel egy privát villában, ahol lakáj lesi minden kívánságunkat, miközben a legnagyobb zajt a szél által pofozgatott pálmafák levelei adják…Összefoglalva nagyjából ezt tudja a Six Senses Zil Pasyon Hotel.

Félicité egy kis magánsziget a Seychelle-szigeteken. Álomszerű környezetét a fehérhomokos strandnak, a buja pálmafáknak és a türkizkék víznek köszönheti, mint ahogy ránézésre a Six Senses Zil Pasyon Hotel sem panaszkodhat az adottságait illetően.

A tengerparti üdülőhely összesen három nagyobb rezidenciát, és harminc, kétszáz-ötszáz négyzetméterig terjedő lakosztályt foglal magában, melyek mindegyike szinte észrevétlenül simul a környezetbe. Privát teraszok és végtelennek tűnő medencék segítenek zen hangulatba kerülni, amit csak fokoznak az óceánra néző baldachinos ágyak és odabent a terebélyes fürdőkádak,

ahol tényleg pillanatok alatt elengedhetjük a világot.

A szolgáltatások alaposan kihasználják a misztikus sziklás vidék nyújtotta gyógyfürdő-potenciált: trópusi környezet inspirálta holisztikus wellnesst vehetünk igénybe, sósvízzel megtöltött óceánfronti medencében úszkálhatunk, a totális lelki ellazulásban pedig jógaórák segítenek. Aktív pihenésre szakosodottaknak számos túraútvonalat alakítottak ki a szigeten, de utóbbit nem csak gyalogosan lehet felfedezni. Számos vízijármű bérelhető a kajaktól a SUP-ig, de természetesen búvárkodásra is van lehetőség.

2016 őszén nyitott a természetes anyagokból felhúzott, fenntartható ökotudatos butikhotel, amely kifinomultságával és idillikus hangulatával hamar a sziget egyik ékszerdoboza lett.

A bútorokat szándékosan úgy választották ki, hogy gyakorlatilag zavartalan átmenetet képezzenek a külső és a belső tér között, valamint harmonizáljanak a színes növényvilággal.

Kiemelkedő színvonalú konyhája két étteremben kínálja a speciális helyi és a nemzetközi gasztronómia fogásait. Az Ocean Kitchenben mi másból, mint a környékbeli halászok által prezentált tenger gyümölcseiből szemezgethetünk akár a legegyszerűbbnek számító menüből is, míg estefelé a Lakanbiz nevű becsületkasszával működő bárban öblíthetjük le a vacsorát.

A Six Senses Zil Pasyon a Seychelle-szigetek legforróbb és legkedveltebb üdülőhelye, ahonnan feledhetetlen emlékeket vihetünk haza, legyen szó gasztronómiai élményről, lenyűgöző panorámáról, vagy álmainkból előbukkanó, nyugalmat árasztó trópusi környezetről.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: zilpasyon.com)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom