Egy sokoldalúan tehetséges sztár lett a Skechers első magyarországi nagykövete

A Skechers tovább erősíti európai jelenlétét azzal, hogy Csobot Adél lett a márka első magyarországi nagykövete. A népszerű énekesnő, színésznő és televíziós személyiség az izgalmak új szintjét hozza el The Comfort Technology Company® életébe, miközben erre a kulcsfontosságú országra összpontosít.

„Vidéken élő kétgyermekes anyukaként a kényelem új értelmet nyert. Akár forgatok, a gyerekeim után szaladok, vagy épp az otthonunkat menedzselem, olyan cipőre van szükségem, ami támogatja ezt a életformát" – mondja Csobot Adél. „A Skechers megfelelő kényelmet nyújt, amiben önmagam lehetek. Alig várom, hogy a márka üzenetét eljuttathassam a követőimhez és a magyar vásárlókhoz”

„Csobot Adél igazi példakép Magyarországon, sokszínűségével gazdagítja a Skechers családot” – tette hozzá Petar Dulic, a Skechers Magyarországi és Közép-Kelet-Európai igazgatója. „Képessége, ahogy kapcsolatot teremt közönségével, tökéletes nagykövetté teszi őt. Miközben bővítjük jelenlétünket Magyarországon, Adél kétségkívül arra ösztönözheti a fogyasztókat, hogy megtapasztalják a kényelem és a stílus azon egyedülálló keverékét, amelyet a Skechers kínál."

Csobot Adél az X-Faktor Magyarország tehetségkutató döntőséből az évek során sokoldalú művésszé és médiaszemélyiséggé vált, emlékezetes előadásaival és magával ragadó személyiségével elnyerte a közönség szívét. Sikeres karrierje mellett Adél odaadó anyuka és igazi influenszer, ami tovább mélyíti a család-fókuszú és innovatív kényelmi megoldásairól ismert Skechers-szel való együttműködését.

Csobot Adél csatlakozik a Skechers globális nagyköveteinek illusztris sorához, köztük olyan ikonikus személyiségekhez, mint Snoop Dogg, Mr. T amerikai színész, Ashley Park színpadi és filmes sztár, valamint Sugar Ray Leonard bokszlegenda, segítve a Skechers változatos termékkínálatának ismertségét és népszerűségének növelését.

Azaz, a különböző stílusokat, lifestyle termékeket és olyan kényelmi innovációkkal ellátott cipőket, mint a Skechers Hands Free Slip-ins® vagy a Skechers Arch Fit® technológia, a Skechers Max Cushioning® és a Skechers Air-Cooled Memory Foam®.

A Skechers kollekciója a divatdaraboktól a nagy teljesítményt lehetővé tévő sportcipőkig elérhető a Skechers üzletekben, a skechers.hu oldalon, valamint világszerte az áruházakban és cipőboltokban.

 

cipő | magyarországi | nagykövet | skechers | csobot adél

FOLYTASD EZZEL

Csak ekkor lehet kipróbálni a Bang & Olufsen csúcsmodelljeit Magyarországon

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom