Close
Most már magunkon viselhetjük kedvenc Coppola-filmes jeleneteinket

Most már magunkon viselhetjük kedvenc Coppola-filmes jeleneteinket

Sok mindent elárulhat az emberről, hogy melyik a kedvenc filmje, és ez különösen igaz, ha Sofia Coppola filmes univerzumáról van szó. A Bling Ring azoknak szól, akik korai kicsapongásra és drámára vágynak, míg Marie Antoinette a divatőrülteknek szól.

A Coppola-rajongók most az Oscar-díjas rendező iránti csodálatukat ruházatukkal is kimutathatják az Uniqlo jóvoltából. A hat darabból álló kollekcióban egyszerű, fehér pólót és vászontáskát találhatunk, amelyeket

idézetek és emlékezetes, filmes jelenetek díszítenek a olyan alkotásokból, mint az Öngyilkos szüzek vagy az Elveszett a fordításban.

Sofia Coppola a BAZAAR-nak úgy nyilatkozott, örül, hogy az emberek még ennyi év után is reagálnak a munkásságára, újabb generációkat inspirálhat általuk.

A rendező elárulta azt is, ő maga miként viseli kollekciójának darabjait.

– Chanel kabáttal vagy kardigánnal hordom, és szeretem látni őket egy hosszú ujjú, csíkos pólóra felvéve is – mondja. A Celebrating Sofia Coppola UT Collection már megvásárolható az Uniqlo honlapján.

(Forrás: harpersbazaar, fotók: Uniqlo)

kollekció | póló | sofia coppola | coppola | vászontáska

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram