Close
Nézz be a világhírű Soho legújabb, mumbai rezidenciájára

Nézz be a világhírű Soho legújabb, mumbai rezidenciájára

Exkluzív klub, pazar szálloda, érzékeket kényeztető étterem és bár. A Soho House sikertörténete ’95-ben Londonból indult, 2018-ban pedig megnyitották a világon már a huszonnegyedik, Ázsiában viszont az első és egyetlen luxuskomplexumukat.

A többek között Barcelonában, Berlinben, Istanbulban és New Yorkban is működő klub az indiai Mumbaiban vetette meg a lábát. A 10 emeletes épület a híres Juhu strandra néz, a stílusos rooftop bárból és medencéből pedig a pezsgő városra és az Arab-tengerre is rálátni. 

Itt még csak terv volt a Soho House Mumbai

A Soho House Mumbai szerencsére nem csak a felső tízezernek szól: a földszinten található két vendéglátóhely – a Cecconi Mumbai és a The Allis, melyek közül előbbi egy olasz étterem, utóbbi pedig egy kávézó –, és 38 pompás szoba anélkül is élvezhető, hogy klubtagok lennénk.

Az extra szolgáltatásokat viszont csak tagsággal élvezhetjük. Hogy miért éri meg csatlakozni? A mumbai egységben például hipermodern edzőtermet, 34 férőhelyes moziszobát, rooftop bárt, medencét és klubszobát is használhatnak a kiváltságosok.

A Soho House-ra egyébként a világ minden pontján jellemző, hogy rendkívül érzékenyen nyúl a belső terekhez, és hatalmas odafigyeléssel választ anyagokat, formákat, kiegészítőket.

A mumbai rezidencia minden részletében indiai, a színes, rádzsasztáni szövetek, a díszes bútorok, és a helyi régiségek egy pillanatra se hagyják, hogy megfeledkezzünk, hol vagyunk valójában.

Minden szobában környezetbarát sisal szőnyegekbe, antik faanyagokkal és csontokkal készített bútorokba, és antik sari szövetekkel készült lámpaernyőkbe ütközünk. De a fürdőszobákban is indiai ihletésű, színes cementburkolatokat, vintázs tükröket és sok-sok márványt találunk.

A fényűző épület közösségi tereiben és szobáiban egyébként több mint kétszáz színes festmény és fotó fokozza a hatást, de a privát könyvtárban is szívhatunk magunkba egy kicsit a helyi kultúrából.

Mégis, merre terjeszkedik tovább a luxuslánc? Állítólag hamarosan a divat fővárosán, Milánón a sor, hogy Soho-féle stílusleckét vegyen, aztán jövő márciusban jöhet Hong Kong, egy újabb metropolisz, ahol meglepődnénk, ha nem válna rövid idő alatt az üzletemberek elsőszámú célpontjává.

(Fotók: Soho House Mumbai)

soho | klubtagság | luxuslánc | barcelona | soho house

FOLYTASD EZZEL

Mangó és beton ennyire még nem állt jól egymásnak mint ebben az indiai házban

Ez a magánrepülő fényűzőbb, mint egy ötcsillagos szálloda

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom