Close
Nézz be a világhírű Soho legújabb, mumbai rezidenciájára

Nézz be a világhírű Soho legújabb, mumbai rezidenciájára

Exkluzív klub, pazar szálloda, érzékeket kényeztető étterem és bár. A Soho House sikertörténete ’95-ben Londonból indult, 2018-ban pedig megnyitották a világon már a huszonnegyedik, Ázsiában viszont az első és egyetlen luxuskomplexumukat.

A többek között Barcelonában, Berlinben, Istanbulban és New Yorkban is működő klub az indiai Mumbaiban vetette meg a lábát. A 10 emeletes épület a híres Juhu strandra néz, a stílusos rooftop bárból és medencéből pedig a pezsgő városra és az Arab-tengerre is rálátni. 

Itt még csak terv volt a Soho House Mumbai

A Soho House Mumbai szerencsére nem csak a felső tízezernek szól: a földszinten található két vendéglátóhely – a Cecconi Mumbai és a The Allis, melyek közül előbbi egy olasz étterem, utóbbi pedig egy kávézó –, és 38 pompás szoba anélkül is élvezhető, hogy klubtagok lennénk.

Az extra szolgáltatásokat viszont csak tagsággal élvezhetjük. Hogy miért éri meg csatlakozni? A mumbai egységben például hipermodern edzőtermet, 34 férőhelyes moziszobát, rooftop bárt, medencét és klubszobát is használhatnak a kiváltságosok.

A Soho House-ra egyébként a világ minden pontján jellemző, hogy rendkívül érzékenyen nyúl a belső terekhez, és hatalmas odafigyeléssel választ anyagokat, formákat, kiegészítőket.

A mumbai rezidencia minden részletében indiai, a színes, rádzsasztáni szövetek, a díszes bútorok, és a helyi régiségek egy pillanatra se hagyják, hogy megfeledkezzünk, hol vagyunk valójában.

Minden szobában környezetbarát sisal szőnyegekbe, antik faanyagokkal és csontokkal készített bútorokba, és antik sari szövetekkel készült lámpaernyőkbe ütközünk. De a fürdőszobákban is indiai ihletésű, színes cementburkolatokat, vintázs tükröket és sok-sok márványt találunk.

A fényűző épület közösségi tereiben és szobáiban egyébként több mint kétszáz színes festmény és fotó fokozza a hatást, de a privát könyvtárban is szívhatunk magunkba egy kicsit a helyi kultúrából.

Mégis, merre terjeszkedik tovább a luxuslánc? Állítólag hamarosan a divat fővárosán, Milánón a sor, hogy Soho-féle stílusleckét vegyen, aztán jövő márciusban jöhet Hong Kong, egy újabb metropolisz, ahol meglepődnénk, ha nem válna rövid idő alatt az üzletemberek elsőszámú célpontjává.

(Fotók: Soho House Mumbai)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom