Close
Nézz be a világhírű Soho legújabb, mumbai rezidenciájára

Nézz be a világhírű Soho legújabb, mumbai rezidenciájára

Exkluzív klub, pazar szálloda, érzékeket kényeztető étterem és bár. A Soho House sikertörténete ’95-ben Londonból indult, 2018-ban pedig megnyitották a világon már a huszonnegyedik, Ázsiában viszont az első és egyetlen luxuskomplexumukat.

A többek között Barcelonában, Berlinben, Istanbulban és New Yorkban is működő klub az indiai Mumbaiban vetette meg a lábát. A 10 emeletes épület a híres Juhu strandra néz, a stílusos rooftop bárból és medencéből pedig a pezsgő városra és az Arab-tengerre is rálátni. 

Itt még csak terv volt a Soho House Mumbai

A Soho House Mumbai szerencsére nem csak a felső tízezernek szól: a földszinten található két vendéglátóhely – a Cecconi Mumbai és a The Allis, melyek közül előbbi egy olasz étterem, utóbbi pedig egy kávézó –, és 38 pompás szoba anélkül is élvezhető, hogy klubtagok lennénk.

Az extra szolgáltatásokat viszont csak tagsággal élvezhetjük. Hogy miért éri meg csatlakozni? A mumbai egységben például hipermodern edzőtermet, 34 férőhelyes moziszobát, rooftop bárt, medencét és klubszobát is használhatnak a kiváltságosok.

A Soho House-ra egyébként a világ minden pontján jellemző, hogy rendkívül érzékenyen nyúl a belső terekhez, és hatalmas odafigyeléssel választ anyagokat, formákat, kiegészítőket.

A mumbai rezidencia minden részletében indiai, a színes, rádzsasztáni szövetek, a díszes bútorok, és a helyi régiségek egy pillanatra se hagyják, hogy megfeledkezzünk, hol vagyunk valójában.

Minden szobában környezetbarát sisal szőnyegekbe, antik faanyagokkal és csontokkal készített bútorokba, és antik sari szövetekkel készült lámpaernyőkbe ütközünk. De a fürdőszobákban is indiai ihletésű, színes cementburkolatokat, vintázs tükröket és sok-sok márványt találunk.

A fényűző épület közösségi tereiben és szobáiban egyébként több mint kétszáz színes festmény és fotó fokozza a hatást, de a privát könyvtárban is szívhatunk magunkba egy kicsit a helyi kultúrából.

Mégis, merre terjeszkedik tovább a luxuslánc? Állítólag hamarosan a divat fővárosán, Milánón a sor, hogy Soho-féle stílusleckét vegyen, aztán jövő márciusban jöhet Hong Kong, egy újabb metropolisz, ahol meglepődnénk, ha nem válna rövid idő alatt az üzletemberek elsőszámú célpontjává.

(Fotók: Soho House Mumbai)

india | szálloda | étterem | barcelona | luxuslánc

FOLYTASD EZZEL

Neogótikus toronyból lett elképesztő lakóépület az ikonikus Tribune Tower

Így néz ki Frank Sinatra egykori otthona

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram