Sokoldalú építőanyagok az otthon szépítéséhez

Nincs elég hely a lakásban? Több szobára lenne szükség? A gyerekek évek óta könyörögnek egy lombházért? Akadnak olyan építési alapanyagok, amelyekkel mindezt megvalósíthatjuk, egyszerűen és költséghatékony módon.

 

Mindez inkább vágyálomnak hangzik, mintsem valóságnak? Akkor tartson velünk ebben a cikkben, ugyanis tudunk mondani ideális megoldást!

 

A titok nyitja a gyártási folyamat 

 

A fa egy jól használható és hatékony alapanyag, nem igaz? Nagyon sokan kedvelik, hiszen természetes, sok mindent kivitelezhetünk belőle, s viszonylag egyszerűen megmunkálható. Ennél is többet tud nyújtani azonban akkor, ha a megfelelő formában dolgozzák fel: ez pedig nem más, mint az OSB.

 

A Józan Kft. OSB lap kínálatában egész biztosan be tudjuk szerezni a legjobb ár-érték arányú, valamint ideális méretű modellt. Ez az építési alapanyag is fából készült, ám a fának olyan részeit hasznosítják hozzá, amelyet másképpen nem, vagy csak nehezen tudnának, így szemét lenne belőlük.

 

Ehelyett a megfelelő gyártási folyamatnak köszönhetően nemhogy újrahasznosítják, hanem egy kiváló tulajdonságú lapot hoznak létre belőle, amelyet azután nagyon sokféleképpen tudunk hasznosítani. Nézzük, miért ideális választás az OSB lap!

 

Erős és könnyen megmunkálható

 

A fa kapcsán már említettük, hogy nagyon szerethető tulajdonsága az, hogy könnyedén fel tudjuk dolgozni. Ez az állítás a fából készült OSB lapra is igaz. Nem szükséges ezermesternek lennünk ahhoz, hogy elboldoguljunk vele, s a legkülönfélébb elképzelések megvalósítására alkalmas.

 

A speciális gyártási technológiának köszönhetően egy olyan alapanyagról van szó, amely minden pontján nagyon jó teherbíró képességgel rendelkezik. Ennek köszönhetően nem kell attól tartani, hogy nagyobb méretben alkalmazva idővel eldeformálódik vagy meggörbül.

 

Az ellenálló képessége nagyon jó, még az időjárási viszontagságokkal szemben is. Ráadásul gyakorlatilag éppúgy kezelhetjük, festhetjük, ahogyan azt a hagyományos faelmekkel, deszkákkal, lécekkel tennénk.

 

Engedjük szabadjára a fantáziánkat!

 

Egy lakásban vagy családi házban számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy hasznosítsuk az OSB lapot. Előfordulhat, hogy a gyermekeink növekedésével igény születik arra, hogy két részre osszuk a szobájukat. Ebből az alapanyagból elkészíthetjük a válaszfalakat, ha pedig még egy kis hangszigetelő anyagot is bevetünk, még komfortosabbá tehetjük számukra a saját kuckót.

 

Emellett az OSB-ből készülhet térelválasztó vagy komplett polcrendszer is. Esztétikusan és költséghatékonyan, pontosan a térbe illeszkedő elemeket tudunk alkotni belőle, amelyek nemcsak jól mutatnak majd, de kifejezetten praktikusak is lesznek.

Az OSB lapok még kültéren is remek szolgálatot tudnak tenni nekünk, ezért akár szerszámtárolóhoz, garázshoz, barkácsműhelyhez vagy gyerekeknek játszóházhoz is nyugodtan felhasználhatjuk. Csak a képzeletünk szab határt!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Mit érdemes tudni az oázisról?

Hatékony kommunikáció a munkahelyi sikerekért

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Egy tökéletes helyszín Budapest felett a társas kikapcsolódáshoz
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom