Gyönyörű amerikai borvidékre tekint ez a pazar villa

Rosszabbat is el tudnánk képzelni mint itt az infinity poolban borozgatni a kaliforniai napsütésben.

A Klopf Architecture tervezte a Sonoma-völgy tetejére ezt az egészen fenomenális villát, ahonnan páratlan kilátás nyílik a környező, nagy borvidékre. A luxusrezidencia a 20. század közepének építészeti elemeit emeli be csodásan a modern igényeknek megfelelően,

az eredmény pedig egy olyan otthon, melyben minden nap egy mámoros nyaralás.

A bouldersziklákra épült rezidencia 378 négyzetméteres, egyszintes és lapos tetejével direkt úgy alakították ki, hogy ne lógjon ki a tájból, a lakók mégis kompromisszum nélkül élvezhessék a panorámát.

Kívül is belül is megjelennek a házban a környék meleg tónusai: barnák, homokszínek, kőszínek és pasztellek, a nappaliból pedig a tolható üvegajtón keresztül léphetünk a nagyvonalú teraszra, majd a medencébe. Egy Chardonnay-t kérnénk hozzá!

(Fotók: Mariko Reed)

luxus | bor | sonoma-völgy | kalifornia | dizájn

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom