Close
Így néz ki a világ első luxus lounge-a, amely az űrben fogadja a vendégeket

Így néz ki a világ első luxus lounge-a, amely az űrben fogadja a vendégeket

A Space Perspective névre hallgató, űrrepülési élményt kínáló vállalat nemrégiben bejelentette, hogy megalkotják a világ első űrtársalgóját. A Neptune űrhajóhoz tartozó, testreszabható Space Lounge belső tere igazán exkluzívra sikerült.

A Space Perspective célja, hogy forradalmasítsa az űrturizmust. Az elképzelésük szerint egy klímavédelmi szempontból is előnyös kapszulában emelkednének két órán keresztül a vendégek, hogy aztán biztonságosan elérjék a világűr peremét, ahonnan

fenomenális kilátás nyílik a Földre és a végtelenbe nyúló univerzumra.

David Grutman vendéglátó- és szórakoztatóipari vállalkozót a Space Perspective koncepciójának megalkotási folyamatába a kezdettől fogva bevonták, hogy integrálja egyedi perspektíváját a programba és vezesse az űrélményt egészen a NASA Kennedy Űrközpontjából való felszállástól kezdve a landolásig.

– „Nagyon izgatott vagyok, hogy tanácsot adhatok a Space Perspective-nek a Space Lounge élményével kapcsolatban” – nyilatkozta Grutman. Kiemelte, a Space Perspective világszínvonalú csapatának az a küldetése, hogy megváltoztassa az emberek képét arról, hogy milyen is egy kalandos utazás. Grutmanéknak rengeteg ötlete van arra vonatkozóan, hogy

az űrutazásnak miként tudnak majd egyedi, személyre szabott arcot is adni, legyen szó egy születésnapról vagy egy céges programról.

A Space Lounge 360 fokos panorámával rendelkezik majd, belső kialakítása pedig egyszerre elegáns, biztonságos és kényelmes, sőt, a vendégeket speciálisan elkészített desszertek is várják majd. A tervek szerint az első kereskedelmi járatok 2024 végén indulnak el, és már közel hatszáz jegyet értékesítettek is. A jegyek ára személyenként 125 ezer dollárba, azaz 43,6 millió forintba kerül.

(Forrás: Haute Living, fotók: Spaceship Nepture)

űr | űtutazás | űrhajó | panoráma | kilátás

FOLYTASD EZZEL

Erre nem gondolt a vasúttársaság, amikor bevezette az ingyenes vonatjegyet

Olyan újításokat vezet be ez a légitársaság, aminek mindenki örülni fog

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom