Művészetért, esztétikumért és luxusért is érdemes Budapestre érkezni

Ismét elkészült egy fővárosi imázsvideó, de ezúttal nem a buliturizmusra építettek, inkább olyan budapesti kulturális programokat, művészeti eseményeket és inspirációkat mutatnak be, amelyek túlnőnek az átlagos, megszokott dolgokon.

A film főszereplője a csodás Tombor Nelli, akivel nemcsak interjút készítettünk, de az első Roadster magazinban szerzőként is velünk tartott.

Egyértelmű, hogy egy más korosztályt és ezáltal státuszt lőttek be a Spice of Europe mostani videójában, hiszen a neonfények, partik, szertelen fiatalság helyett a harminc-negyven pluszos korosztályt és legkedvesebb programjaikat mutatják meg. Egy pár budapesti időtöltését kísérhetjük végig, melyben szerepel a gyógyfürdőzés, szállás egy butikhotelben, elegáns motorcsónakos dunai suhanás, a Bazilika felfedezése, múzeumjárás és kávézás a Párisi Udvarban.

Ez is érdekelhet:

Itt vannak az év legjobb magyar épületei és tervei

Az viszont, hogy melyik a legjobb épület és a legjobb terv, majd november 8-án derül ki, a Média Építészet Díja-gálán.

turisztika | budapest | turizmus | magyarország | imázsfilm

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom