Close
Művészetért, esztétikumért és luxusért is érdemes Budapestre érkezni

Művészetért, esztétikumért és luxusért is érdemes Budapestre érkezni

Ismét elkészült egy fővárosi imázsvideó, de ezúttal nem a buliturizmusra építettek, inkább olyan budapesti kulturális programokat, művészeti eseményeket és inspirációkat mutatnak be, amelyek túlnőnek az átlagos, megszokott dolgokon.

A film főszereplője a csodás Tombor Nelli, akivel nemcsak interjút készítettünk, de az első Roadster magazinban szerzőként is velünk tartott.

Egyértelmű, hogy egy más korosztályt és ezáltal státuszt lőttek be a Spice of Europe mostani videójában, hiszen a neonfények, partik, szertelen fiatalság helyett a harminc-negyven pluszos korosztályt és legkedvesebb programjaikat mutatják meg. Egy pár budapesti időtöltését kísérhetjük végig, melyben szerepel a gyógyfürdőzés, szállás egy butikhotelben, elegáns motorcsónakos dunai suhanás, a Bazilika felfedezése, múzeumjárás és kávézás a Párisi Udvarban.

Ez is érdekelhet:

imázsfilm | image | spice of europe | turisztika | budapest

FOLYTASD EZZEL

Ez most sokaknak fájni fog, nézd meg, te is köztük vagy-e! Október tizenötödikétől az összes járatát törli az Air Connect

Ezek a leginstagramosabb helyek a Közel-Keleten

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram