Close
Művészetért, esztétikumért és luxusért is érdemes Budapestre érkezni

Művészetért, esztétikumért és luxusért is érdemes Budapestre érkezni

Ismét elkészült egy fővárosi imázsvideó, de ezúttal nem a buliturizmusra építettek, inkább olyan budapesti kulturális programokat, művészeti eseményeket és inspirációkat mutatnak be, amelyek túlnőnek az átlagos, megszokott dolgokon.

A film főszereplője a csodás Tombor Nelli, akivel nemcsak interjút készítettünk, de az első Roadster magazinban szerzőként is velünk tartott.

Egyértelmű, hogy egy más korosztályt és ezáltal státuszt lőttek be a Spice of Europe mostani videójában, hiszen a neonfények, partik, szertelen fiatalság helyett a harminc-negyven pluszos korosztályt és legkedvesebb programjaikat mutatják meg. Egy pár budapesti időtöltését kísérhetjük végig, melyben szerepel a gyógyfürdőzés, szállás egy butikhotelben, elegáns motorcsónakos dunai suhanás, a Bazilika felfedezése, múzeumjárás és kávézás a Párisi Udvarban.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom