Close
Művészetért, esztétikumért és luxusért is érdemes Budapestre érkezni

Művészetért, esztétikumért és luxusért is érdemes Budapestre érkezni

Ismét elkészült egy fővárosi imázsvideó, de ezúttal nem a buliturizmusra építettek, inkább olyan budapesti kulturális programokat, művészeti eseményeket és inspirációkat mutatnak be, amelyek túlnőnek az átlagos, megszokott dolgokon.

A film főszereplője a csodás Tombor Nelli, akivel nemcsak interjút készítettünk, de az első Roadster magazinban szerzőként is velünk tartott.

Egyértelmű, hogy egy más korosztályt és ezáltal státuszt lőttek be a Spice of Europe mostani videójában, hiszen a neonfények, partik, szertelen fiatalság helyett a harminc-negyven pluszos korosztályt és legkedvesebb programjaikat mutatják meg. Egy pár budapesti időtöltését kísérhetjük végig, melyben szerepel a gyógyfürdőzés, szállás egy butikhotelben, elegáns motorcsónakos dunai suhanás, a Bazilika felfedezése, múzeumjárás és kávézás a Párisi Udvarban.

Ez is érdekelhet:

budapest | spice of europe | turizmus | magyarország | image

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Felkészülve a főszezonra - Az ország közel száz pontján szakértők segítik a turistákat

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram