Close
Így néz ki Sylvester Stallone 8,5 milliárd forintos luxusotthona

Így néz ki Sylvester Stallone 8,5 milliárd forintos luxusotthona

Stallone a szemünk előtt vagy ikonikus bokszolóként, vagy gépfegyverrel hadonászó hősként jelenik meg, holott a valóságban élete sokkal inkább a lovak, mintsem az akció körül forog. Erről árulkodik legalábbis pazar birtoka, amit most közel 8,5 milliárd forintért kínál eladásra.

Los Angelestől nyugatra fekszik Hidden Hills, ahol olyan hírességek laknak, mint az Osbourne család, Madonna vagy Will Smith. Ott található egy zsákutca végén Sylvester Stallone 2015-ben épült birtoka is.

A monumentális fő rezidencia mellett van ott egy vendégház, egy fedett medence, és egy istálló is.

A négy hálószobás, hat fürdőszobás főépületet a hatalmas, világos terek, a látványos fa díszítések uralják.

Az alsó szinten terül el az óriási nappali, ahová egy kétszárnyas ajtón keresztül lehet bejutni és ahonnan pár lépéssel máris a buja kertben találja magát a vendég.

Az ingatlanban van házimozi, szakácskonyha, edzőterem, a kertben pedig egy egyedi építésű, fedett medence partján lehet hűsölni.

(Forrás: Bosshunting, fotók: redfin)

luxusingatlan | los angeles | luxusvilla | sylvester stallone

FOLYTASD EZZEL

Így néz ki Jennifer Lopez 15 milliárd forintos villája

Elképesztő környezetben fekszik Kevin Costner pazar és egyébként kiadó birtoka

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram