Olyan vacsoraestet rendeznek Magyarországon, amilyen eddig még soha sem volt

Június 16-án olyan gasztrotörténelmi pillanatnak ad otthont a legjobbnak választott magyar étterem, amely a legjobbak között is a legjobb lesz.

Ezen az estén exkluzív örömfőzésen mutatja meg a Stand konyhája, a magyar Bocuse-csapat képviseletében Dalnoki Bence és Nyikos Patrik,

és a három Michelin-csillagos koppenhágai Geranium séfje, Rasmus Kofoed, hogy együtt világokat lehet megmozgatni.

Egyedülálló módon ezen az estén mindkét, európai ezüstöt érő magyar Bocuse d’Or-fogást megkóstolhatják a vendégek, pontosan olyan formában, ahogyan azt március végén a nemzetközi zsűri kóstolhatta a Budapesten megrendezett Bocuse d’Or Europe-on – olvasható az étterem Facebook-oldalán. 

Szulló Szabina és Széll Tamás két fogással és egy desszerttel járul hozzá a különleges menüsorhoz, melyet a dán séf és Bocuse legenda további két ikonikus fogása tesz – túlzás nélkül – világszenzációvá.

Az est menüsorát az alkalomhoz illő komoly borsor kíséri, nagy évjáratok ikonikus Champagne-házaktól, többek között a Bollinger 007 Spectre 2009 Jéroboam és a Charles Heidsieck 1989 L’Oenothéque Jéroboam, a desszertek mellé pedig 2006-os Tokaji Aszú és a 2007-es Eszencia a Szepsy birtokról. A vacsora értékesítéséből befolyt összegből a Magyar Bocuse d’Or Akadémia a vidéki szakácstanulók Budapestre utaztatását és elszállásolását biztosítja a lyoni felkészülés alatt.

További információkért érdemes a Stand Facebook-oldalát követni.

program | stand | vacsoraest | ajánló | szulló szabina | étterem

FOLYTASD EZZEL

Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva

Sulciová Silvia interjú

Skót nyár a ködös budapesti belvárosban – Ilyen a 2023-as év whiskyje

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Ilyen a „havas mindfulness”, avagy 5+1 út a belső békéhez télen
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom