Close
Meglepő reakciót váltott ki a kocsonya a hollywoodi világsztárból

Meglepő reakciót váltott ki a kocsonya a hollywoodi világsztárból

Az étel nevét és a köszönömöt meg sem próbálta kimondani.

Stanley Tucci köztudottan nagy gasztrorajongó, még szakácskönyvet is írt, úgyhogy bátran belekanalazott a születésnapi meglepetésébe, ami egy tányér kocsonya volt Andreától.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stanley Tucci (@stanleytucci) által megosztott bejegyzés

Az Instagramjára feltöltött videóból kiderül, hogy a hatvankettedik születésnapjára kapott finomság (meglepő módon?) bejött neki, és hogy mennyire rácsodálkozott az étel készítésének módjára. És a magyar szavakra.

Stanley Tucci elkötelezett és vérbeli ínyenc, az olasz életérzés nagy rajongója. A S. Pellegrinóval kötött új együttműködése révén minden eddiginél szélesebb körben hirdetheti a Dolce Vitát.

(Fotó: Getty Images)

étel | amerikai | kóstolás | színész | kocsonya

FOLYTASD EZZEL

Hat ok, amiért kezdj el már ma gyömbér teát inni

Négy karácsonyi aprósütemény, egyetlen tésztából

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram