Ezt kérik azoktól, akik részt vesznek a Suhajda Szilárdra megemlékező keddi gyertyagyújtáson

A gyertyagyújtás szervezői a néhai sportoló Facebook-oldalán tették közzé kéréseiket.

A Mount Everesten tragikus körülmények között eltűnt magyar hegymászóra, Suhajda Szilárdra emlékezhetünk egy csendes gyertyagyújtás keretében május 30-án, kedden 19 és 22 óra között. A gyertyagyújtásra

a budapesti Szemlőhegyi-barlang feletti parkban található hegymászó emlékhelyhez hívnak.

Ahogy fogalmaznak, Szilárd lénye is tükrözte az életszeretetet, így mi is egyesüljünk az ő álmaival, színes egyéniségével. Ezért azt kérik a résztvevőktől, hogy ne fekete ruhában érkezzenek és tartózkodjanak a részvétnyilvánítástól.

(Fotó: Suhajda Szilárd Facebook oldala)

suhajda szilárd | gyertyagyújtás | everest

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom