Pazar panoráma, különleges ételek, fenséges koktélok – a Sunhill Bistro & Skybar idén is az egyik legnépszerűbb lounge hely lehet a városban.
A két évvel ezelőtti nyitás óta egyre többen ismerték meg a Tabán tetején lévő Sunhill Bistro & Skybart. Jó pozícióból indul a közönség kegyeiért, elvégre Budapest közepén, a Naphegy sűrű zöldjében bújik meg, ahol a nagyváros zajai helyett madárcsicsergés hallatszik, a hegyre és az alatta elterülő városra pedig csodás panoráma nyílik.
De a Sunhill nem elégszik meg a kitűnő adottságokkal: tavaly nyáron átalakult és különleges külsőt kapott a Sunhill Skybar a nyitott terasz mellett átadtak egy fedett, fűtött-hűtött részt is, így az év 365 napján használhatóvá vált. Idén április 20-án megnyitott a Skybar, és újdonságokkal is várja a vendégeket.
A Gellérthegy lábánál elhelyezkedő Sunhill tetőbárjából a Pesti oldalt csodálhatjuk a 120 fő befogadására alkalmas teraszról. A Bistro á la carte, a Skybar könnyebb, finger food ételeket kínál.
Akinek a vacsora a fontos, a Bistróba térjen be, aki koktélozna, naplementét nézne és élvezné a helyszín pazar adottságait, a Skybar felé vegye az irányt.
Már a látvány kedvéért megéri beugrani egy koktélra, ugyanakkor az executive séf és csapata által finomra hangolt gasztronómia is kimagasló eleme az egységnek.
A business menü hetente változik, így a visszatérő vendégek hétről hétre más és más finomságokat kóstolhatnak. Miután a Bistróban reggeli is van, akár már kilenctől indulhat a nap.
Különlegesség a fitnesz menü is, ami kedvez a Naphegy Oxygenből érkező vendégeknek, akiket edzés után összeállított ételsorral várnak.
A séfek figyelik a nemzetközi trendeket, de reagálnak a hazai igényekre is.
Van saját pizzakemencéjük is, ami központi eleme a havonta egyszer megrendezett Sunhill piknik eseményeknek. Az egész napos (11 és 18 óra közötti) piknikre felépítenek egy gyereksarkot, a háttérben DJ zenél, adott a jó hangulat az egész család számára.
Visszatérő eseménysorozat a Nemzeti Sporttal közösen rendezett Sunhill Sportnap, ahol a hazai bajnokság mellett a nyár két csúcseseménye, a foci-Eb és a párizsi olimpia lesz majd terítéken.
„Mindent elkövetünk, hogy a lehető legprofibb módon tálaljuk ezeket az eseményeket a Bistro és a Skybar területén is” – jegyzi meg Szentpéteri-Jakab Anita marketingmenedzser.
Nem egyszerűen csak kivetítik az aktuális sporteseményeket, de a Nemzeti Sport hétről hétre szakértőket is küld, akik elemzik, értelmezik a történéseket. A Sportnapokon a pizza mellett népszerű a Nemzeti Sport hamburger és persze a magas szintű koktélkiszolgálás.
Tavaly is emlékezetes élmény volt az augusztus 20-i tüzijáték – idén több különleges eseménnyel is készülnek. De szervezhetünk magunk is eseményeket: rendszeresen ünnepelnek itt születésnapot, tartanak baráti összejövetelt, céges prezentációt – az utóbbihoz adott a kivetítő is.
Sunhill Bistro & Skybar különleges helyszín, ahol minden egy helyen megtalálható reggelitől a vacsoráig, különleges italoktól az egyedi programokig, aki tehát meg szeretné ismerni a helyet, ne habozzon, bőven van miért felkeresnie.
skybar | Sunhill Bistro & Skybar | tabán | budapest | bisztró
Magyarország ásványvíz-forrásai túracélpontnak is tökéletesek
Megfogni a jövő építőit – Bálint Attila-interjú
Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!