A zürichi Baur au Lac szállodában található két Michelin-csillagos étterembe, a Pavillonba nehéz asztalt foglalni. Most azonban egy alternatív lehetőség nyílik mindenki számára, hogy megkóstolja a világhírű étterem séfjének fogásait.
A Swiss International Air Lines első- és üzleti osztályán utazók a Pavillon séfjeinek, Laurent Eperon és Maximillian Müller által készített ételeket kóstolhatnak egészen november 30-ig a hosszútávú járatokon.
A menü pedig hihetetlenül dekadensre sikerült.
Az első osztályon homár, tőkehal, kagyló, szezonális Waldorf saláta került az étlapra, a főételek között vadhúsok, füstölt tokhal, sült karfiol és quinoa mellett zürichi sajtok széles választéka is megtalálható. A desszert pedig levendulás mézes mousse, fior di latte és csokoládés-gesztenye-torta is lehet.
Az üzleti osztályon is ínycsiklandó fogások várják az utasokat. Az előételek közül kiemelkedik a mediterrán polip, kihagyhatatlan főétel a szűzpecsenye stroganoff szósszal és a süllőfilé, a vegánok pedig szejtán kóstolhatnak gombamártással. A desszert az első osztályhoz hasonló sajtválasztékból áll, de a svájci csokoládé és egy barackos dacquoise torta is szerepel a kínálatban.
(Forrás: RobbReport, fotók: Baur au Lac)
légitársaság | fedélzeti menü | michelin-csillag | swiss airlines
Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban
Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!