Close
Szabadon utazhatunk Ausztriába, Szlovákiába és Csehországba is

Szabadon utazhatunk Ausztriába, Szlovákiába és Csehországba is

Jó hír azoknak, akik utazást terveztek, halaszthatatlan dolguk van, esetleg már nem bírják menetelés nélkül: minden korlátozás nélkül utazhatunk be Ausztriába, Csehországba és Szlovákiába is. Mi több, hazatérés esetén sem kell karanténba vonulni. Kérdéses még a nyár, de ebbe a három országba már kitekinthetünk. 

Ausztria a páratlan alpesi hangulatával és kristálytiszta tavaival, Bécs kulturális zsongásával, Csehország kastélyaival, nemzeti parkjaival, Cesky Krumlov mesebeli hangulatával, Prága történelemmel átitatott utcáival, a Liptói-havasok, a Bélai-havasok, a Magas-Tátra is vár miket, korlátozások nélkül. Mostantól nem kell negatív koronavírus-teszt és karantén se kifelé, se hazafelé.

Nagy lépés ez a lezárt határok és különböző korlátozások után. A jövőbe mutat, hogy hamarosan alkalmunk nyílik végre újra utazni és felfedezni.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Index, fotók: Unsplash)

szabad utazás | ausztria | szlovákia | prága | bécs

FOLYTASD EZZEL

Egekben a szállásárak Dohában, nagyon rosszul jár, aki nem foglalt időben szobát a foci vb idejére

Az utolsó korlátozásokat is eltörli az egyik legnépszerűbb téli úti cél

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom