Close
Iparkodni kell, ha nem szeretnénk lemaradni a következő budapesti szecessziós sétáról

Iparkodni kell, ha nem szeretnénk lemaradni a következő budapesti szecessziós sétáról

Karinthy szerint mindent megfordítva, nyakatekerve kell előállítani, másképp unalmas. A szecesszióra utaló megállapítást még gyerekként jegyezte fel 1900-ban. De mitől is tűnhetett olyan fejre állítottnak és nyakatekertnek ez a művészeti irányzat?

A kérdésre legközelebb szetpember 28-án érkezik válasz (merthogy az augusztus 24-i esemény már betelt) a Budapest Beyond Sightseeing szervezésében induló szecessziós sétán, melyen a résztvevők megnézik a stílus ikonikus lipótvárosi épületeit, a túra vezetői pedig elmesélik, milyen érdekességek fűződnek hozzájuk és alkotóikhoz.

A két és fél órás séta a Széchenyi térről, a 2-es villamos megállójától, a lépcső tetejétől indul. Jegyeket itt lehet vásárolni.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash – illusztráció)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom