Close
Iparkodni kell, ha nem szeretnénk lemaradni a következő budapesti szecessziós sétáról

Iparkodni kell, ha nem szeretnénk lemaradni a következő budapesti szecessziós sétáról

Karinthy szerint mindent megfordítva, nyakatekerve kell előállítani, másképp unalmas. A szecesszióra utaló megállapítást még gyerekként jegyezte fel 1900-ban. De mitől is tűnhetett olyan fejre állítottnak és nyakatekertnek ez a művészeti irányzat?

A kérdésre legközelebb szetpember 28-án érkezik válasz (merthogy az augusztus 24-i esemény már betelt) a Budapest Beyond Sightseeing szervezésében induló szecessziós sétán, melyen a résztvevők megnézik a stílus ikonikus lipótvárosi épületeit, a túra vezetői pedig elmesélik, milyen érdekességek fűződnek hozzájuk és alkotóikhoz.

A két és fél órás séta a Széchenyi térről, a 2-es villamos megállójától, a lépcső tetejétől indul. Jegyeket itt lehet vásárolni.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash – illusztráció)

séta | stílus | litváros | Budapest Beyond Sightseeing | budapest

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram