Close
Borospohárral a kézben, hajnalig tartó túrán járhatjuk be a Szent György-hegyet

Borospohárral a kézben, hajnalig tartó túrán járhatjuk be a Szent György-hegyet

Imádjuk a Balaton északi partját, azonbelül is a fantasztikus panorámával csalogató Szent György-hegyet, ahol naplementekor a színek játéka semmihez sem fogható. Egyre több arra a fiatal borász, a jó bor és számos rendezvényt is elcsíphetünk, például ezt a lélekmelengető júniusi túrát. 

Azt írják a szervezők, van a világnak egy olyan szeglete, ami számukra a legeslegkedvesebb. Ez pedig a Szent György-hegy, ami minden nap egy csoda, és ezt a nyár elején szeretnék megmutatni mindenkinek.

Június első napján végignézhetjük a már említett páratlan naplementét, bejárhatjuk a hegyet borospohárral a kezünkben, miközben felfedezzük a pincéket (jelen állás szerint huszonegy pincészet mutatja meg magát!) és a titkos helyszíneket, belehallgatunk dzesszkoncertekbe, belerévedünk az éjféli tábortüzekbe, belekóstolunk a hegy gasztronómiájába, és aztán megünnepeljük a napfelkeltét és egy új nap eljövetelét. Elég jól hangzik, nem?

A magunk részéről nagyon várjuk a túrát, melyre kétezer forint a belépő (egy vissza nem váltható, egyedi poharat tartalmaz). További hasznos információk az esemény leírásában találhatók. 

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Gyana Dániel)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom