Close
Borospohárral a kézben, hajnalig tartó túrán járhatjuk be a Szent György-hegyet

Borospohárral a kézben, hajnalig tartó túrán járhatjuk be a Szent György-hegyet

Imádjuk a Balaton északi partját, azonbelül is a fantasztikus panorámával csalogató Szent György-hegyet, ahol naplementekor a színek játéka semmihez sem fogható. Egyre több arra a fiatal borász, a jó bor és számos rendezvényt is elcsíphetünk, például ezt a lélekmelengető júniusi túrát. 

Azt írják a szervezők, van a világnak egy olyan szeglete, ami számukra a legeslegkedvesebb. Ez pedig a Szent György-hegy, ami minden nap egy csoda, és ezt a nyár elején szeretnék megmutatni mindenkinek.

Június első napján végignézhetjük a már említett páratlan naplementét, bejárhatjuk a hegyet borospohárral a kezünkben, miközben felfedezzük a pincéket (jelen állás szerint huszonegy pincészet mutatja meg magát!) és a titkos helyszíneket, belehallgatunk dzesszkoncertekbe, belerévedünk az éjféli tábortüzekbe, belekóstolunk a hegy gasztronómiájába, és aztán megünnepeljük a napfelkeltét és egy új nap eljövetelét. Elég jól hangzik, nem?

A magunk részéről nagyon várjuk a túrát, melyre kétezer forint a belépő (egy vissza nem váltható, egyedi poharat tartalmaz). További hasznos információk az esemény leírásában találhatók. 

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Gyana Dániel)

Close