Close
Beköltözik a Sziget Buda titkos kertjébe

Beköltözik a Sziget Buda titkos kertjébe

Ha augusztus, akkor Sziget. Ami idén nyáron – ha csak egy rövid időre is –, de beköltözik a Majomhoz kertjébe augusztus 4. és 8. között.  A Garden of Freedom-nak keresztelt esemény elhozza a Városmajorba hazánk legnagyobb fesztiváljának hangulatát.

Mióta az eszünket tudjuk, az augusztus a szabadságról, a Sziget Fesztiválról szól. Sajnos ahogy tavaly, idén sem élvezhetjük a nagyszínpados estéket, de egy pici fesztiválhangulatot elhoz nekünk a Majomhoz.

A négy nap alatt megidézik K-híd hangulatát, a vödrös italok mámorát. A Szigeten már kultikussá vált 18 órától kezdődő programok – a Majomhoz kiadásában – is felpörgetik a vendégeket: lesz többek között táncelőadás, vízipisztolyos buli és kutyás program. A Love Revolution szellemében házasságkötő sátorban mondhatjuk ki a boldogító igent, hétvégén pedig dizájnvásáré a terep a Városmajor hűs lombjai között.

A Szitizenek legjobb történetei is meglepetéseket rejtenek, melyeket minden este élőzene kíséretében fedezhetünk fel együtt Buda egyik kedvenc közösségi kertjében.

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt tértünk be legutóbb – hivatalból – Majomhoz. A napokban újfent tettünk egy nyári sétát a Városmajor zöldjében, hogy utána ismét belessünk a lombok között megbújó titkos kertbe.

(Fotók: Kiss Bálint / Socially)

kert | a majomhoz | buda | sziget | ajánló

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram